Μπορεί σε λίγες ημέρες να γεννά, αλλά ούτε και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως κυοφορεί το πρώτο της παιδί!

Για την Βικτώρια Χαλκίτη ο λόγος, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι θα γίνει μαμά.

xalk2.jpg
Ωστόσο ο δρόμος προς την ευτυχία της μητρότητας δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού όπως περιγράφει η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στο περιοδικό “ΟΚ!”, «προσπαθούσαμε σχεδόν οχτώ χρόνια να αποκτήσουμε παιδί. Από τότε δηλαδή που παντρευτήκαμε με τον Γιώργο (Σταμπόλη), θέλαμε πάρα πολύ να γίνουμε γονείς. Και ειδικά όταν έμαθα ότι η μητέρα μου είχε καρκίνο, ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω παιδί γιατί θεωρούσα ότι ένα εγγονάκι θα την κρατούσε στη ζωή. Έκανα πέντε εξωσωματικές μέχρι να καταφέρω να μείνω έγκυος και κ��θε φορά που δεν πετύχαινε, απογοητευόμουν. Ειδικά την πρώτη φορά, που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, όταν έμαθα ότι δεν πέτυχε η εξωσωματική, έπαθα μια ελαφριά κατάθλιψη και για ένα διάστημα τα έβλεπα όλα μαύρα».

xalk3.jpg
Όπως εξηγεί η Βικτώρια Χαλκίτη, «είναι δύσκολο για μια γυναίκα να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να γίνει μητέρα. Μέσα σου, ακόμα και όταν ο γιατρός σου ανακοινώνει ότι δεν τα κατάφερες, υπάρχει πάντα ελπίδα. Η εξωσωματική είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία. Πρέπει να πάρεις φάρμακα, να κάνεις μια σειρά εξετάσεων και ειδικότερα στο ψυχολογικό κομμάτι είναι μια σκληρή διαδικασία. Κάθε φορά που ξεκινούσα είχα μέσα μου την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρω. Και όταν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα, έπεφτα πιο πολύ. Κάποια στιγμή είπα “τέλος!Δεν θέλω να προσπαθήσω άλλο”».

xalk1.jpg

Τι ήταν όμως αυτό που την έκανε να αλλάξει γνώμη και να προσπαθήσει για πέμπτη φορά;

«Πηγαίνοντας για μια απλή γυναικολογική εξέταση στη Γένεσις Αθηνών, εκεί που είχα πει στον εαυτό μου πως δεν θα κάνω άλλη εξωσωματική, με έπεισε ο γιατρός μου, ο Κωνσταντίνος Πάντος, να προσπαθήσω μια τελευταία φορά. “Μα είμαι πια 42 χρονών” του είπα, αλλά επέμενε γιατί πίστευε πως θα τα καταφέρω. Το συζήτησα με τον άντρα μου και αποφασίσαμε να ξαναδοκιμάσουμε. Και ήταν η μοναδική φορά που δεν πιστεύαμε ότι θα καταφέρουμε να γίνουμε γονείς. Το κάναμε περισσότερο για να είμαστε εντάξει με την συνείδηση μας».

230216093552_2051.jpg

Πώς έμαθε όμως ότι ήταν έγκυος;

«Έχει πολλά πλάκα. Ήταν 5:00 το πρωί όταν αποφάσισα να κάνω το τεστ. Έτσι λοιπόν όπως είμαι μισοκοιμισμένη, βλέπω να αχνοφαίνεται το σημάδι ότι είναι θετικό. Ξύπνησα τον Γιώργο και όταν το είδε κι εκείνος τρελάθηκε από την χαρά του, και καθόμασταν στο κρεβάτι, γελώντας σαν τα χαζά».

230216093553_3065.jpg
Όπως λέει η 42χρονη τραγουδίσ��ρια, «ακόμα και σήμερα που έχω μπει στον μήνα μου και γεννάω από μέρα σε μέρα, δεν πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι που είναι μέσα στην κοιλιά μου και κουνιέται και με κλοτσάει είναι δικό μου».
230216093554_4968.jpg
230216093556_6808.jpg
230216093557_7791.jpg
230216093558_8712.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Βικτώρια Χαλκίτη μιλάει για το μωρό που περιμένει