​Καταβεβλημένος και αξύριστος εμφανίστηκε σε εκπομπή γνωστός ηθοποιός, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, καθώς στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά και έχει μπει δύο φορές για αποτοξίνωση!

«Μοιάζει τόσο γέρος και καταπονημένος», «είναι άρρωστος;», «δείχνει κουρασμένος και ακούγεται σοκαριστικά διαφορετικός», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για την εμφάνιση του Μάθιου Πέρι στην εκπομπή «This Morning».

32745AD900000578-0-image-m-57_1458657871243.jpg

Ο 46χρονος πρωταγωνιστής, που έγινε παγκοσμίως γνωστό�� από το ρόλο του Τσάντλερ στα «Φιλαράκια», ήταν όντως εμφανώς αλλαγμένος και φαινόταν κουρασμένος.

tweets.jpg

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο ηθοποιός «κύλησε» ξανά στις ουσίες, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο παρελθόν έχει παραδεχθεί πως επί τρία χρόνια «πάλευε» με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, σε σημείο, μάλιστα, που δεν θυμάται καθόλου κάποια από τα επεισόδια της κωμικής σειράς!

collages.jpg
(Ο Μάθιου Πέρι ως Τσάντλερ στα «Φιλαράκια»)

Μέχρι στιγμής, ούτε ο ίδιος, ούτε ο εκπρόσωπός του, έχουν σχολιάσει όσα γράφτηκαν στα social media για την εμφάνισή του.

spl1250205_001 (746x1024) (2).jpg
(O ηθοποιός λίγο πριν μπει στο τηλεοπτικό πλατό)

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από την εν λόγω συνέντευξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα «Φιλαράκια» και πάλι μαζί: Δείτε το «reunion» τους - Yπέγραψαν να μην κάνουν σεξ μεταξύ τους;

Αγνώριστος ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» - ΔΕΙΤΕ τον με παραπανίσια κιλά και γκρίζα μαλλιά