Με μία επιστολή – κόλαφο «αδειάζει» ο Αλέξανδρος Ρήγας την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία υποστηρίζει ότι την εξαπάτησε σε θεατρική παράσταση με αποτέλεσμα να τον πάει τα δικαστήρια!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε συνέντευξή της, η ηθοποιός ανέφερε πως βρέθηκε εκτός του cast της παράστασης «Glorious» λόγω του Αλέξανδρου Ρήγα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «μου πήρε το έργο, έχει πάρει αυτός τα δικαιώματα και μπορεί να το ανεβάσει όποτε θέλει και με άφησε χωρίς δουλειά. Δεν είναι παρεξήγηση, είναι ένα τέρας!».

«Όταν κάποιος σε συκοφαντεί δημοσίως και μιλάει πολύ άσχημα για σένα, παραποιώντας τη�� αλήθεια - αποκρύπτοντας βασικά στοιχεία αυτής της "απάτης" - και προσβάλλοντας την επαγγελματική σου και προσωπική σου αξιοπρέπεια... τί λες, εσύ, με εκατό χρόνια στο θέατρο... δεν πρέπει να απαντήσω δημοσίως;», αναφέρει, μέσω του enikos, ο Αλέξανδρος Ρήγας, προσθέτοντας ότι «στη συνέχεια θα μιλήσουν οι πιο ειδικοί», εννοώντας τους δικηγόρους.

Στη μακροσκελή επιστολή του, ο ηθοποιός – σεναριογράφος γράφει σε τρίτο πρόσωπο και αναφέρεται στην Άννα Παναγιωτοπούλου ως Α, ενώ την «καρφώνει» λέγοντας «όταν μια πρωταγωνίστρια έχει στα χέρια της ένα θεατρικό κείμενο για τέσσερις ολόκληρους μήνες (και έχω ανοίξει προσωπική συζήτηση μαζί της για δυσκολία εκμάθησης των κειμένων, σύμφωνα με προσωπική εμπειρία από προηγούμενες δουλειές της στο θέατρο Παλλάς και στο Εθνικό Θέατρο) και γνωρίζοντας ότι έχουμε δυο μήνες προβών για το ανέβασμα του έργου δεν θα έπρεπε, κατά την γνώμη σου, η φίλη μου Α να ερχόταν στις πρόβες έχοντας, τουλάχιστον, μια υποτυπώδη γνώση του κειμένου και όχι συλλαβίζοντας με δυσκολία και με το κείμενο στο χέρι;».

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκαλύπτει πως σε ραντεβού που ζήτησε ο παραγωγός της παράστασης από την πρωταγωνίστρια, εκείνη του είπε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί, ενώ, όταν της ζήτησε να δηλώσει εγγράφως ότι θα έχει μάθει το ρόλο της εντός δύο μηνών, η ηθοποιός «απεχώρησε έξαλλη από τη συνάντηση με εντελώς αγενές ύφος, ξεστομίζοντας τη γνω��τή φράση με τα εκατό χρόνια στο θέατρο»!

«Επικοινώνησα με τη φίλη μου Α, βρέθηκα μαζί της προσπαθώντας πολύ να την πείσω να μην καταστρέψουμε τη δουλειά και να φανεί λογική, της επεσήμανα την κουβέντα που είχαμε κάνει για τις δυο προηγούμενες συνεργασίες της όπου παρουσίαζε και εκεί προβλήματα εκμάθησης, τόσο στο θέατρο Παλλάς, με σκηνοθέτη τον κο Σταμάτη Φασουλή, όσο και στο Εθνικό Θέατρο με σκηνοθέτη τον κο Πέτρο Ζούλια, η φίλη μου Α αναφέρθηκε εντελώς απαξιωτικά και για τους δυο και μου είπε επι λέξη "οτι έφταιγε ο Φασουλής και ο Ζούλιας γιατί δεν της έκαναν σωστές πρόβες" και μάλλον έχει δίκιο, Αννούλα μου, μετά από τόση κούραση εκατό χρόνων στη δουλειά μας βολεύει να φταίνε πάντα οι άλλοι!», συνεχίζει ο ηθοποιός – σεναριογράφος, προσθέτοντας ότι, μέχρι σήμερα, η Άννα Παναγιωτοπούλου ουδέποτε επικοινώνησε με τον παραγωγό ή με τον ίδιο.

Κλείνοντας, ο Αλέξανδρος Ρήγας τονίζει πως εδώ και επτά μήνες δεν έχει λάβει κάποιο επίσημο έγγραφο για δικαστική διαμάχη, για την οποία έκανε λόγο η ηθοποιός, στην οποία επισημαίνει πως μπορεί να ανεβάσει την παράσταση όποτε εκείνη θέλει καθώς ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται…