Καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» ήταν το Σάββατο το πρωί ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο Πάνος Σταματόπουλος ρώτησε μεταξύ άλλων τον τραγουδιστή και για τον Παντελή Παντελίδη και για το αν ο θάνατός του αντιμετωπίστηκε με σεβασμό από τα media.

Tότε ο ίδιος απάντησε: «Δε θέλω να συζητήσω για αυτό το θέμα καθόλου. Είναι ένα γεγονός που με ενόχλησε πάρα πολύ, γιατί είχαμε και τη σχέση που είχαμε. Νομίζω ότι δεν τραβήχτηκε όσο θα μπορούσε, λόγω τηλεόρασης. Νομίζω το σεβάστηκαν, σκεπτόμενοι όλοι, αυτή τη μάνα. Και για αυτό δε θέλω να συζητάω και εγώ για αυτό, γιατί κάθε φορά που συζητιέται αυτό το θέμα, σκέφτομαι αυτή τη μάνα –δεν ξεπερνιέται αυτό το πράγμα- ότι πάλι της το φέρνουμε στο μυαλό, της το φέρνουμε στη μνήμη. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ, αλλά να το λέμε και εμείς συνέχεια εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ!»

200216182536_6877.jpg
Την ίδια ώρα μίλησε και για τη συναυλία στην Αυστραλία στην οποία, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, θα αντικαταστήσει μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και την Ελένη Φουρέιρα τον Παντελή Παντελίδη.

Όπως, σας είχαμε γράψει από το star.gr, επρόκειτο για ένα μεγάλο event το οποίο δεν έγινε ποτέ, καθώς μεσολάβησε ο τραγικός θάνατος του 32χρονου τραγουδιστή στο μοιραίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, κόβοντας για πάντα το νήμα της ζωής του και βυθίζοντας στ�� πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

«Δεν είναι αντικατάσταση. Ήταν προγραμματισμένο να κάνουμε κάποια στιγμή συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο, όχι στην Αυστραλία, στην άλλη μεριά του πλανήτη…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ