Το ότι σκόπευε να γίνει στρατιωτικός, όπως επιθυμούσε ο πατέρας της επειδή δεν είχε αποκτήσει αγόρι, εξομολογείται Ελληνίδα τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι δεν την έχει ποτέ στην πίστα!

«Είχα όνειρο να μπω στο στρατό, όπως και ήθελε ο πατέρας μου, μιας που δεν είχε αποκτήσει αγόρι. Με μεγάλωσε ως αγοροκόριτσο, μου έδινε όλα τα αγορίστικα παιχνίδια, ενώ η μαμά μου προσπαθούσε με τον τρόπο της να μου δώσει τα κοριτσίστικα», αποκαλύπτει, στο περιοδικό «Yes!», η Βίλλυ Ραζή.

collage544.jpg

Η 24χρονη σέξι ξανθιά από τη Θεσσαλονίκη, που τραγουδά «δεν μιλούν οι μαργαρίτες» και γίνεται χαμός, παραδέχεται ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά είχε κινήσει τις αρχικές διαδικασίες προκειμένου να ντυθεί στα χακί!

«Θα ήμουν αυστηρή με τους φαντάρους όπως είμαι και με τον εαυτό μου. Τελικά όμως με κέρδισε το τραγούδι», συνεχίζει η Βίλλυ και δεν κρύβει ότι ο πατέρας της έπαθε σοκ με την απόφασή της. «Δεν έχει έρθει εδώ και έξι χρόνια που τραγουδάω να με δει. Ήταν πάντα πάρα πολύ αυστηρός, οπότε το περίμενα. Έχει τα cd βέβαια και ακούει τα τραγούδια μου στο σπίτι και καμαρώνει», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως η μητέρα της είναι πάντα δίπλα της, αλλά και ότι πιστεύει πως ο πατέρας της θα πάει να την δει μετά από 8 - 9 χρόνια.