​Το ότι ήθελε να ρίξει το παιδί της γιατί έβλε��ε εφιάλτες και νόμιζε πως δεν θα είναι καλή μητέρα, εξομολογήθηκε Ελληνίδα ηθοποιός! Παράλληλα, μίλησε για την κρίση στο γάμο της, αλλά και το πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον σύζυγό της.

«Αν δεν υπήρχε το παιδί, νόμιζα ότι δεν θα υπήρχα τώρα! Το παιδί με έχει κρατήσει και εγώ δεν ήθελα παιδί. Πήγα να το ρίξω! Μου είχε βάλει διορία ο γιατρός κι εγώ πήγα και του λέω “δεν μπορώ”. Αισθανόμουν ότι δεν θα γίνω καλή μάνα! Έβλεπα εφιάλτες!», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», η Δήμητρα Παπαδήμα, προσθέτοντας ότι, τελικά, έζησε την απόλυτη ευτυχία και το παιδί είναι όλος της ο κόσμος.

0109_DIMITRA_PAPADIMA_MARIA_THALASINI_MPOSTATZOGLOY_1622016 (605x1024).jpg
(H ηθοποιός με την κόρη της σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους)

Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή ως Μάρα από τη σειρά «Δύο Ξένοι», είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, ωστόσο, αποτελούν μία… αντισυμβατική οικογένεια, καθώς μένουν σε χωριστά σπίτια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την 20 ετών σήμερα Μαρία - Θαλασσινή!

0288_DIMITRA_PAPADIMA_GIANIS_MPOSTANTZOGLOY_14122015 (645x1024).jpg

«Περνάς μια εποχή καρακρισάρας. Με είχε τσαντίσει πολύ τότε ο Γιάννης και ήθελα να το πω. Είμαστε πάρα πολύ καλά τώρα. Στο σπιτάκι του και στο σπιτάκι μου. Ήμουν επιθετική. Πολύ πιθανό να το�� αδίκησα. Όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τέτοιες εκρήξεις. Μετά, είτε τελειώνει, είτε δεν τελειώνει. Εμάς δεν τελείωσε, σημαίνει ότι είναι κάτι διαχρονικό», ανέφερε για τον σύζυγό της και τη σχέση που έχουν σήμερα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός!