Αναχώρησε το μεσημέρι τελικά η Αντζελίνα Τζολί από τη Μυτιλήνη για το Λονδίνο, όπου το τελευταίο διάστημα μένει μαζί με τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ και τα έξι τους παιδιά, παρά τις πρώτες πληροφορίες που την ήθελαν να φεύγει από τη χώρα μας δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα.

1-9580B3F01F6C66B5DFFC31C00C98C095.jpg
Μετά από δύο αναβολές και αφού επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά και τον καταυλισμό στον Ελαιώνα, και συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, η 40χρ��νη χολιγουντιανή σταρ και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, προσγειώθηκε στο «Οδυσσέας Ελύτης» γύρω στις 10:00 της Πέμπτης και κατευθύνθηκε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησι��τικής Πολιτικής, όπου ενημερώθηκε από μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Στιγμιότυπο 4 (17-3-2016 2-20 μμ).jpg
Η Αντζελίνα Τζολί ανέφερε πως «δεν νομίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων». Ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη στήριξή της στην τοπική κοινωνία, λέγοντας ότι θα επιλέξει τη Λέσβο για τις οικογενειακές τις διακοπές το καλοκαίρι.

Στιγμιότυπο 3 (17-3-2016 2-20 μμ).jpg
Μετά τη σύσκεψη, η 40χρονη σταρ μετέβη στο hot spot στη Μόρια. Χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων, ενημερώθηκε για τη διαδικασία καταγραφής, επισκέφθηκε οικογένειες προσφύγων που διαμένουν σε κοντέινερ και συνάντησε ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, τους οποίους διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον των Αρχών προκειμένου να φτάσουν ασφαλείς στον προορισμό τους.

Στιγμιότυπο 6 (17-3-2016 2-21 μμ).jpg

Όπως ήταν φυσικό, η επίσκεψη της Τζολί έστρεψε τα διεθνή βλέμματα για ακόμα μια φορά στη χώρα μας και προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΖΟΛΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BINTEO: Στο hot spot της Λέσβου εν μέσω διαμαρτυρίας η Τζολί - Είδε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!

Τζολί: «Δεν θα τελειώσει σύντομα το δράμα» - Μήνυμα στήριξης στη Λέσβο

ΔΕΙΤΕ τα ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ από την επίσκεψη της Τζολί στη Λέσβο – «Θα έρθω για διακοπές»!

ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στη Λέσβο η Τζολί – Θα μείνει έως τα μεσάνυχτα!