​Για τη σχέση που έχει με τον 9 ετών γιο του, δύο χρόνια μετά το διαζύγιο, μίλησε Έλληνας ηθοποιός και αποκάλυψε ότι ο μικρός τον ρώτησε αν θέλει να τον θάψει ή να τον κάψει!

«Τη σχέση με το παιδί σου την καθορίζεις εσύ. Το παιδί σου μαθαίνεις να το αγαπάς και να σε αγαπάει. Θέλει χρόνο. Παρόλο τις αντιξοότητες της δουλειάς μου και την πίεση, προσπαθώ να βρω χρόνο να εντάξω αυτό το κομμάτι», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», ο Κώστας Κόκλας.

Ο ηθοποιός, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πήρε διαζύγιο από την Κατερίνα Σούλη το 2014, μετά από 10 χρόνια γάμου και ένα παιδί. «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη μακριά από αυτό το κομμάτι και να του δείξουμε, αλλά και να αποδεικνύουμε καθημερινά, ότι εμείς είμαστε εκεί για αυτόν και ότι αυτό που συμβαίνει στην μαμά και στον μπαμπά έχει να κάνει με την μαμά και τον μπαμπά. Εμείς είμαστε δίπλα του και όποτε μας θέλει είμαστε εδώ. Το έχει πάρει πολύ καλά, το διαχειρίζεται πολύ καλά και μου κάνει εντύπωση γιατί τα παιδιά πολλές φορές λύνουν τα θέματα και είναι και πιο ώριμα πολλές φορές από εμάς σε ορισμένα πράγματα», συνέχισε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Κώστας Κόκλας δεν έκρυψε ένα περιστατικό που ο γιος του τον αφόπλισε: «πρόπερσι το Καλοκαίρι, στην ηλικία των 6 - 7, περνούσαμε έξω από το νεκροταφείο και μου λέει “εδώ είναι ο παππούς και η γιαγιά ε;”. Του λέω “ναι”. Κάνει παύση. Οδηγούσα εγώ, ήταν πίσω αυτός και μου λέει “μπαμπά, όταν πεθάνεις θέλεις να σε θάψω ή να σε κάψω;”. Και του λέω “ρε παιδί μου ό,τι θέλεις. Αν θέλεις να με κάψεις να χύσεις τη στάχτη μου στη θάλασσα, αν θέλεις να με θάψεις να ανάβεις ένα καντηλάκι”»!

8522_IKOGENIA_KOKLA_23102011 (697x1024).jpg
(To πρώην ζευγάρι με το γιο του, το 2011)