​Η Αντζελίνα Τ��ολί, αφού πήγε στο λιμάνι του Πειραιά και μετά στον Ελαιώνα, αγκαλιάζοντας τους πρόσφυγες και συνομιλώντας μαζί τους, επισκέφθηκε στις 17:00 και τον Πρωθυπουργό.

16397422.jpg
Επιλέγοντας total black outfit, όπως όπως κάνει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της που γίνονται με φιλανθρωπικό σκοπό, συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου επίσης έδωσαν το «παρών» ο Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Τέρενς Κουίκ.

16397423.jpg
Η βραβευμένη ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό για το προσφυγικό που ανάγεται σε μείζον θέμα όχι μόνο τη Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου.

16396402.jpg

Στο Μαξίμου έμεινε πάνω από μια ώρα και αναχώρησε 15 λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα.

16396634.jpg

(Η Αντζελίνα Τζολί κατά την έξοδό της από το Μαξίμου)

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε την Αντζελίνα Τζολί για την παρουσία της στη χώρα μας και τόνισε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις σε ότι αφορά στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, κυρίως για το γεγονός ότι υπάρχουν χ��ρες της Βαλκανικής οι οποίες έχουν προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες κρατώντας κλειστά τα σύνορα.

16397421.jpg

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα. Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της βαλκανικής οδού» ανέφερε ο κ. Τσίπρας υποδεχόμενος την Αντζελίνα Τζολί.

16397628.jpg16396651.jpg
Νωρίτερα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, κατά την επίσκεψη της στον Ελαιώνα και συνομιλώντας με οικογένειες προσφύγων, η Τζολί είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω ανοιχτά σύνορα για εσάς».

Τζολάκιιιι (800x451).jpg

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ TOY STAR.GR ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γεια σου Λάρα!»-«Αντζελίνα με λένε Αλέκσις»:Πανζουρλισμός ΚΑΙ στο Twitter για την Τζολί

Στον Ελαιώνα η Αντζελίνα Τζολί – Την «έπνιξαν» στις αγκαλιές!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από την επίσκεψη της Τζολί στον Πειραιά!

ΦΩΤΟ: Το νεογέννητο, οι αγκαλιές και το βραχιολάκι που συγκίνησαν την Τζολί!

ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ στον Πειραιά! Σκαρφάλωναν στα δέντρα για να δουν από κοντά την Αντζελίνα Τζολί