Στο πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί είδαν οι πρόσφυγες την ελπίδα, έναν άνθρωπο που, με τον δικό του τρόπο, μπορεί να προωθήσει το αίτημα να ανοίξουν τα σύνορα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους για μια καλύτερη ζωή σε χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης…

Με το που έγινε γνωστό πως η βραβευμένη ηθοποιός, Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, έφτασε, το μεσημέρι της Τρίτης, στο λιμάνι του Πειραιά, επικράτησε το αδιαχώρητο.

1 (1024x577).jpg

Χιλιάδες πρόσφυγες, αλλά και τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, περικύκλωσαν την Αντζελίνα, προσπαθώντας να την δουν από κοντά και να της σφίξουν το χέρι.

2 (1024x577).jpg

Εκείνη, ντυμένη απλά και σχεδόν άβαφη, συνομίλησε με μικρά παιδιά και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας. «Όλα θα πάνε καλά», τους είπε, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και 15 χρόνια για να την ανακούφιση των προσφύγων και την περαιτέρω ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

3 (1024x577).jpg

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός είναι συγκλονιστικές, όπως και ο τρόπο�� με τον οποίο οι πρόσφυγες υποδέχθηκαν την ηθοποιό, όπως μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του star.gr από τα όσα έγιναν στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΦΩΤΟ: Το νεογέννητο, οι αγκαλιές και το βραχιολάκι που συγκίνησαν την Τζολί!

- ΒΙΝΤΕΟ: Όταν η Τζολί συνομίλησε με μικρό προσφυγόπουλο!

- ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ στον Πειραιά: Σκαρφάλωναν στα δέντρα γ��α να δουν από κοντά την Αντζελίνα Τζολί

- ΦΩΤΟ: Στο λιμάνι του Πειραιά για τους πρόσφυγες η Αντζελίνα Τζολί!