Σε θρίλερ εξελίχθηκε η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στη χώρα μας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για τους πρόσφυγες. Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως η χολιγουντιανή σταρ δεν θα πάει στη Λέσβο όπως είχε προγραμματιστεί, προσγειώθηκε στην Αθήνα, ενώ λέγεται ότι θα μεταβεί σε Διαβατά και Ειδομένη!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η βραβευμένη ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες επρόκειτο να επισκεφθεί τη Λέσβο στις 09:00 της Τετάρτης, προερχόμενη από τον Λίβανο, όπου την Τρίτη επισκέφθηκε καταυλισμό προσφύγων.

Γύρω στις 07:30, έγινε γνωστό πως το σκέλος της επίσκεψης στο νησί του Αιγαίου ματαιώθηκε, ενώ, σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», γύρω στις 10:15, το λίαρ τζετ που μετέφερε την Αντζελίνα και τη συνοδεία της προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ουδείς γνωρίζει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η διεθνούς φήμης ηθοποιός, η οποία προτιμά να επισκέπτεται τους καταυλισμούς των προσφύγων και τις οικογένειές τους, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με πολιτικά πρόσωπα και παράγοντες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντζελίνα θα μεταβεί στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στα Διαβατά και στην Ειδομένη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο επίσκεψης σε δομές φιλοξενίας προσφύγων στην Αττική ή στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με την εκπομπή «Τώρα», η 40χρονη σταρ θα βρεθεί στη βόρεια Ελλάδα περίπου στις 15:00.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν για την άφιξη της Αντζελίνα Τζολί