Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε αφού αποφάσισε να βάλει γαστρικό δακτύλιο προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά της, μίλησε η Μπέσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Tatiana Live», ενώ αποκάλυψε ότι έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο.

Όπως εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια έχασε 28 κιλά αλλά μέσα σε σχεδόν 2,5 χρόνια πήρε τα περισσότερα από αυτά, αφού έτρωγε περισσότερο από αυτό που μπορούσε να αντέξει το στομάχι της.

2919_MPESI_ARGIRAKI_3092013.jpg
«Πάσχω από βουλιμία. Δεν ξέρω ποιο κενό μου καλύπτει το φαγητό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έκανα πολλές εξαγωγές. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να πιώ ούτε χαμομηλάκι. Το έπινα με το μικρό κουταλάκι λίγο-λίγο».

Η Μπέσυ Αργυράκη, όπως υποστήριξε, δεν ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού της με αποτέλεσμα να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της.

«Κινδύνεψα να φύγω, έφτασε σε ένα σημείο ο δακτύλιος, να έχει γλιστρήσει και να έχει αφήσει ένα κομμάτι από κάτω. Δεν αιματωνόταν και αυτό είχε αρχίσει και είχε μπει στο στάδιο της σηψαιμίας και το είδαμε σε μια επέμβαση δυόμιση ωρών. Φτάνεις σε υπερβολική στέρηση! Είχα τρομερούς πόνους» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ