​Για το πώς αποκάλυψε στους φίλους του την προτίμησή του στο ίδιο φύλο, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

«Μίλησα γι’ αυτό που μου συμβαίνει σε ηλικία 16 ετών. Δεν μπορούσα να υποκρίνομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν ήθελα και ότι περνώ καλά με ανθρώπους που δεν περνούσα. Και να φανταστείς ότι το 1972 η ελληνική κοινωνία ήταν άκρως συντηρητική» είπε ο ηθοποιός τον οποίο και γνωρίσαμε το 2003 μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Νταντά» και πρόσθεσε!

«Κάποιο βράδυ βγήκα με τους φίλους μου να πάμε σινεμά και μετά πήγαμε μια βόλτα στο Λυκαβηττό. Την ώρα που κοιτούσαμε τα αστέρια, τόλμησα να τους πω την προσωπική μου αλήθεια. Τους είπα ότι ��ίμαι ερωτευμένος με τον Φίλιππο. Αρχικά έπεσε μια παγωμάρα καθότι υπήρχε η αφέλεια της αθωότητας. Θυμάμαι κάποιον από την παρέα που πετάχτηκε: “Εγώ, πάντως, Χρήστο σε αποδέχομαι όπως κι αν είσαι”. Όταν σπας το τσόφλι του “δήθεν” και του “μη”, ακολουθώντας τη ρότα της ψυχής σου, απελευθερώνεσαι και παύει να σε ενδιαφέρει ο κοινωνικός περίγυρος».