​Για την επιτυχία που γνώρισε με το «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα», που «σάρωσε» στα ραδιόφωνα, τα clubs, αλλά και τις προβολές στο YouTube τη χρονιά που μας πέρασε, μίλησε ο Κωνσταντίνος Κουφός, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τον στίχο που έγραψε… στο μπάνιο!

«Στο μπάνιο ολοκληρώθηκε μόνο ο στίχος “ζαλίζομαι απ’ το πολύ ποτό”», αποκαλύπτει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο νεαρός τραγουδιστής, όταν τον ρωτούν αν έγραψε το… «τίκα τάκα» στο μπάνιο, σκεπτόμενος ένα μεγάλο του έρωτα.

Μάλι��τα, ο Κωνσταντίνος ξεκαθαρίζει πως το «τίκα τάκα» δεν εμπεριέχει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο όπως πολλοί νομίζουν, αλλά είναι ο ήχος της καρδιάς και από τις λίγες λέξεις που κράτησε αυτούσιες από το κροατικό τραγούδι!

«Έγραψα τους στίχους με σκοπό να μείνουν στο μυαλό. Συνήθως γράφω τραγούδια με πιο βαθύ νόημα, αναζητώντας λέξεις περίεργες. Π.χ., σε ένα τραγούδι είχα χρησιμοποιήσει τη λέξη “αέναη”, σε ένα άλλο τη λέξη “ιχώρ”. Αυτή τη φορά, ήθελα οι στίχοι να εντυπωθούν στον κόσμο. Ποιος δεν έχει ζαλιστεί από το πολύ ποτό; Κακά τα ψέματα, όταν βγαίνουμε έξω εμείς οι άντρες, σκοπός μας είναι να φλερτάρουμε. Δεν είναι κακό. Οι γυναίκες θέλουν τον άντρα κυνηγό. Το τραγούδι ήταν βιωματικό��, καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ένας… μεθυσμένος τουρίστας κρύβεται πίσω από το «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα»!