Για τους φόβους της, τις σχέσεις αλλά και για τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη που «πάγωσε» όλη την Ελλάδα μίλησε μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Ένας και δύο; Η αρρώστια, η μοναξιά, το νοσοκομείο, η τρέλα, η πλήξη, η χρεοκοπία... τα πάντα» ανέφερε η ηθοποιός ότι την τρομάζει και πρόσθεσε: «Δεν νιώθω καθόλου σίγουρη, ασφάλεια δεν έχω νιώσει στη ζωή μου ποτέ. Τι να χτίσεις τώρα; Ο Παντελίδης “έφυγε” πάνω στο απόγειο της δόξας του... Ήσυχη συνείδηση να έχουμε. Το επόμενο δευτερόλεπτο μπορεί να είναι το τελευταίο, τουλάχιστον να είμαστε καλοί άνθρωποι, να μην μας σκ@@οψυχάνε μετά. “Έφυγε” ένα νέο παιδί πάνω που χαιρόταν την επιτυχία του, αυτό είναι πάρα πολύ στενάχωρο, για όλ�� τα άλλα θέλω να κάνω εμετό. Όλα τα άλλα είναι «καλιαρντοσύνες», δεν θέλω να τις ακούω, δεν άνοιξα καθόλου τηλεόραση

pantelidis7.jpg
Όσον αφορά στην δημοσιότητα που πήρε ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου καλλιτέχνη ξέσπασε: «Το έμαθα, σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να μάθω τίποτα άλλο. Ο άνθρωπος "έφυγε" και μετά εκπομπές ολόκληρες, να διυλίζουμε τον κώνωπα, τι είναι αυτά, καλέ; Που ζούμε, Παναγία μου; Λαϊκά δικαστήρια για το πως σκοτώθηκε, ��α τρελαθώ εντελώς... Ζιμπάμπουε. Δεν σκέφτηκε κανείς αυτήν την οικογένεια που θρηνούσε το παιδί της; Τι να πω; Καφρίλα μου φαίνεται.»

«Για έναν καλ��ιτέχνη, αν μιλάει στην ψυχή του κόσμου, μαγκιά του και καουμποϊλίκι του και προφανώς αυτός ο άνθρωπος μίλησε στην ψυχή πολύ μεγάλου μέρους του κόσμου. “Έφυγε” το παιδί, τώρα τι λέμε; Κρίμα το παιδί, αφήστε το να ησυχάσει. Η ψυχή του πέρασε μεγάλη ταραχή με όλα αυτά. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, είναι κακό» πρόσθεσε.