​Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Μαίρη Χρονοπούλου στο «Πρωινό», μιλώντας για τους φίλους που ήταν δίπλα της στα δύσκολα, αλλά και για την συγκινητική στιγμή που ερμήνευσε το τραγούδι «Του Αγοριού Απέναντι».

8138_MERI_XRONOPOYLOY_02092015.jpg
Η μεγάλη ελληνίδα ηθοποιός όπως θα δείτε και στο video, έδωσε το «παρών» σε κρουαζιερόπλοιο στην Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά, προκειμένου να είναι δίπλα στον φίλο της (από το 1978) Αλκίνοο Μπουνιά, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου.

Χαρακτηρίζοντας τον «στήριγμα στα δύσκολα», η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έκρυψε ότι «όσοι φίλοι θέλα��ε ήταν δίπλα μου. Όσοι δεν θέλανε… δεν ήταν!» προσθέτοντας πως «τον αγαπώ πάρα πολύ και ήταν πολύ δύσκολο για μένα με τόσους πόνους που έχω να φύγω από την Παιανία, να κατέβω στην Ακτή Ξαβερίου στο κρουαζιερόπλοιο για να παραστώ στο νέο του βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό και χαίρομαι που το έκανα».

7979_MERI_XRONOPOYLOY_02092015.jpg
Τέλος, αναφερόμενη στην πρόσφατη εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Κωνσταντίνα και ο Μάκης Δελαπόρτας (όπου τραγούδησε το κομμάτι «Του Αγοριού Απέναντι»), η Μαίρη Χρονοπούλου είπε:

«Ήταν μια αγωνία γιατί το είπα στον τόνο της Κωνσταντίνας που είναι νέα κοπέλα, τραγουδά και ψηλότερα και μου βγήκε το λαρύγγι να το πω! Έκανα 2-3 φάλτσα πρώτη φορά στη ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.