​Το… ρεκόρ του Γιάννη Σπαλιάρα, που, όπως έχει υποστηρίξει, έχει κοιμηθεί με 4.000 γυναίκες, φαίνεται ότι προσπαθεί να «πιάσει» 27χρονος celebrity, που δήλωσε ότι από το κρεβάτι του έχουν περάσει 1.000 παρτενέρ, αλλά και ότι έχει ατζέντα με περίπου 700 υποψήφιες!

«Όλοι ξέρουν ότι ο αριθμός των παρτενέρ μου ανέρχεται σε χιλιάδες. Αλλά σταμάτησα να μετράω μόλις έφτασα σε συγκεκριμένο αριθμό», λέει, στην εφημερίδα «The Sun», ο Γκαζ Μπιντλ, που έγινε γνωστός από το ριάλιτι «Geordie Shore».

Μάλιστα, ο σέξι 27χρονος παραδέχεται ότι πολλές γυναίκες του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους στα social media και του γράφουν «αν θες να με γ@μήσ**ς αυτό είναι το τηλέφωνό μου», ενώ ο ίδιος έχει… ηλεκτρονική ατζέντα με τα τηλέφωνα των επίδοξων παρτενέρ.

«Έχω ένα αρχείο excel με περίπου 700 κορίτσια. Το έφτιαξα ώστε να μπορώ να τις βρίσκω εύκολα. Έβαζα μία τελεία δίπλα σε κάθε όνομα, όταν το έκανα μαζί της», συνεχίζει ο Γκαζ και… δεν ξέρουμε πώς αντέδρασε η 25χρονη σύντροφός του όταν διάβασε τη συνέντευξη, στην οποία ο καλός της λέει πως δεν σκοπεύει να διαγράψει την «πιπεράτη» ατζέντα.