​Για το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα, μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης, μιλά Ελληνίδα ηθοποιός, που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παντρευτεί στο Εξωτερικό!

«Ή θα γράφουν για σχέσεις που δεν ισχύουν, ή, αν δεν κυκλοφορείς με το σύντροφό σου, θα πουν ότι έχεις χωρίσει. Αν κυκλοφορείς συνέχεια μαζί του, θα πουν ότι πας για γάμο. Εμάς μας έχουν καταχωρήσει πια σ’ αυτή την κατηγορία», λέει, στην εφημερίδα «Αγορά», η Αθηνά Οικονομάκου.

7771_FILIPOS_MIXOPOYLOS_ATHINA_IKONOMAKOY_25102015 (1024x629).jpg

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια, που έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Φίλιππου Μιχόπουλου, ξεκαθαρίζει ότι τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται δεν ισχύουν: «ακόμα και να παντρευόμουν, δεν θα το έλεγα! Τσάμπα γίνεται ντόρος για όλο αυτό. Είμαι πολύ μικρή για γάμο και θα το έκανα μόνο αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μας».

Πάντως, η Αθήνα δεν αποκλείει να παντρευτούν με τον καλό της σε κάποιο από τα ταξίδια που κάνουν! «Μπορεί και να παντρευτούμε στο Εξωτερικό, δεν έχω ιδέα! Προς το παρόν, πάντως, δεν περνά από το μυαλό μου και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένας γάμος με τον Φίλιππο», αναφέρει χαρακτηριστικά.