​Καινούργιο γύρ�� φημολογίας ότι πάσχει από καρκίνο στο λαιμό πυροδότησε η εκ νέου ακύρωση συναυλιών πασίγνωστης τραγουδίστριας, περίπου τρεις εβδομάδες πριν ανέβει στη σκηνή!

Όπως έχει γράψει το star.gr, το σήριαλ για την κατάσταση της υγείας της Τζάνετ Τζάκσον άρχισε τον Δεκέμβρη που μας πέρασε, όταν η ίδια η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται κάποιες από τις συναυλίες της περιοδείας «Unbreakable World Tour», καθώς πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αν και η 49χρονη σταρ δεν διευκρίνισε το λόγο που την οδήγησε στο χειρουργείο, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές χορδές και, συγκεκριμένα, νεοπλασία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο!

120216091555_5081.jpg
(Η πρώτη εμφάνιση της Τζάνετ μετά τις φήμες για καρκίνο, στα μέσα Φεβρουαρίου)

Με μήνυμά της στα social media, η Τζάνετ είχε διαψεύσει όσα γράφτηκαν περί καρκίνου, ωστόσο, οι σχετικές φήμες επανέρχονται, καθώς οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ματαιώνονται οι επικείμενες εμφανίσεις, που θα γίνονταν σε ευθρωπαϊκό έδαφος!

«Δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή να ορίσουμε τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών, οπότε θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι συναυλίες που ακυρώθηκαν θα άρχιζαν στις 30 του μήνα από την Μεγάλη Βρετανία, ενώ, προ ημερών, η Τζάνετ, που, μέχρι στιγμής, δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία από τις πρόβες, λέγοντας ότι ανυπομονεί να βρεθεί μπροστά στο ευρωπαϊκό κοινό.

_88634660_67b91862-8763-484e-80ed-2409078f25d2.jpg
(Η φωτογραφία της τραγουδίστριας από τις πρόβες)

Όσο για τις προηγούμενες συναυλίες που ακυρώθηκαν και θα γίνονταν στις ΗΠΑ;
Έχουν προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου… μέχρι νεωτέρας!