​Μια…πολύ kinky εξομολόγηση έκανε για το ερωτικό του παρελθόν, ένας από τους ωραιότερους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80.

Για τον Νίκο Ζιάγκο ο λόγος, ο οποίος δεν δίστασε να εξομολογηθεί στην εκπομπή «ΦΜ Live», πως ήταν μανιακός με το σεξ, και πως είχε «πάει» πολλές φορές με γυναίκες φίλων του:

«Ήμουν μανιακός με το σεξ, είχα εθιστεί σε αυτό το πράγμα. Αν πέρναγε μια μέρα και δεν είχαμε γυναίκα, αρχίζαμε και ψαχνόμασταν. Κάτι μας έλειπε! Την ημέρα πηγαίναμε με 1-2. Αν περνάγανε τρεις μέρες έπρεπε να αναπληρώσουμε το κενό, άρα τρεις μαζί!»

ζιαγκος1.jpg
Όπως εξήγησε, «το 1985 μας ορμάγανε. Προχωρούσα και ξαφνικά άκουγα ουρλιαχτά και έβλεπα έξι μαθήτριες να μου ορμάνε και μέχρι να προλάβω μου είχαν σκίσει τα πουκάμισα. Επειδή ήμουν και γνωστός δεν είχα παρά να στηθώ κάπου και να με βλέπουν. Ερχόντουσαν δύο, τρεις, πέντε, μέχρι που έσκαγε το πούλμαν με το σχολείο και άρχιζα και έτρεχα.Με κυνήγαγε ένα πούλμαν εδώ στη Φωκίωνος και πήγαινα και κρυβόμουν».

Ωστόσο το πολύ σεξ ήταν η καταδίκη του, αφού αδυνατούσε να ερωτευτεί:

«Ήμουν καταδικασμένος, επειδή έκανα πάρα πολύ σεξ, να μην προλαβαίνω και να μην έχει δυναμική ο οργανισμός μου για να ερωτευτώ».

ζιαγκος2.jpg
Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί, πως είχε «πάει» και με γυναίκες καλών του φίλων, στους οποίους το είπε μετά:

«Έχω πάει αρκετές φορές με κοπέλες φίλων μου, ήμουν διασημούλης τότε, ομορφούλης, σέξι και τις τράβαγα, μου την πέφτανε. Αλλά επειδή ήμουν ειλικρινής και αγαπούσα τα φιλαράκια μου, τους το είπα. Ότι έπαιξε φάση με την κοπέλα σου. Οι δύο χώρισαν, τον έναν έπαψα να τον βλέπω που ήταν στην Ολλανδία. Όταν ενεργοποιηθεί ο δαίμονας του σεξ, τελειώνει η λογική. Τέλος! Ζιάγκος».

ζιαγκος3.jpg

Τέλος, έστε��λε και ένα μήνυμα σε όλες τις σημερινές γυναίκες, αναλύοντας τον λόγο που πλέον δεν τις «κυνηγούν» οι άνδρες:

«Ασχολείστε πολύ ώρα με τον εαυτό σας και χάνετε την ουσία. Έχετε χάσει τελείως τους αρσενικούς, δεν ξέρετε να τους προσεγγίσετε. Οι αρσενικοί πάψανε να είναι κυνηγοί, απομυθοποιήθηκε τελείως το γυναικείο φίλο και έχει χαθεί το παιχνίδι. Τα αγόρια γκρινιάζουν ότι οι κοπέλες είναι πολύ ψώνια. Και είναι! Παίρνουν ένα αμαξάκι, ένα τηλέφωνο, βάφουν και την βλεφαρίδα μέχρι εκεί και νομίζουν ότι κάποιες είναι. Δεν είσαι καμία κοπέλα μου. Αν δεν μπορείς να κατακτήσεις ένα αρσενικό, είσαι μηδέν! Συν του ότι έχει ανέβει κάθετα η γυναικεία και η αντρική ομοφυλοφιλία, ακριβώς επειδή έχει χαθεί τελείως το παιχνίδι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.