Μια από τις πιο προκλητικές της φώτο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντόνα.

Η 57χρονη «βασίλισσα της ποπ» που είναι γνωστό πως δεν έχει θέμα με τις ντροπές, μοιράστηκε με τους 6.300.000 followers της, μια φωτογραφία του Ιάπωνα καλλιτέχνη Harukama Namio.

madonna1 - Copy.jpg
Στο στιγμιότυπο, απεικονίζεται ένας μικροσκοπικός άνδρας, να είναι κάτω από τα γεννητικά όργανα μιας ογκώδους γυναίκας, διπλάσιας από εκείνον, και να της κάνει στοματικό έρωτα.

«Η γνώση είναι δύναμη! Αυτό εί��αι τέχνη! Ο Harukama Namio είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες!» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την φώτο η «Madge» (όπως είναι το παρατσούκλι της Μαντόνα).

spl1214328_002.jpg
Παράλληλα, πόσταρε και ένα άλλο στιγμιότυπο, σε ρόλο… «αφέντρας», να ποζάρει topless με την πλάτη στο φακό, κρατώντας ένα μαστίγιο ανά χείρας και δερμάτινα γάντια.

madonna2.jpg
Να σημειώσουμε πάντως, πως το τελευταίο διάστημα η Μαντόνα περνά δύσκολα, καθώς έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, για την κηδεμονία του 15χρονου γιου τους, Ρόκο.

rocco-1-a.jpg
Η τελευταία εξέλιξη, είναι πως το απόγευμα της Τετάρτης, σε ακρόαση που είχε ο Ρόκο στο δικαστήριο, όταν του είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει στη μητέρα του, απάντησε πως δεν θέλει και έτσι παραμένει στο Λονδίνο με τον πατέρα του.

spl1214328_001.jpg
Τι να κάνει και η Μαντόνα; Ξεσπά στο Instagram να ξεχνά τον πόνο της.