Σοβαρό ατύχημα με την μηχανή του, στο κέντρο της Αθήνας, είχε γνωστός ηθοποιός, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε καθώς είχε σπάσει τα πλευρά, την ωμοπλάτη και το πόδι του, ενώ τρύπησε ο πνεύμονάς του!

«Συνεχίζω να καβαλάω μηχανή, με μηχανή ήρθα εδώ. Ήταν πολύ σοβαρό. Άνοιξε μια πόρτα σε μια μέρα απεργίας, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, στο Κολωνάκι. Ήταν όλα τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα, δεν κυκλοφορούσε τίποτα, μόνο εγώ και ένα αυτοκίνητο ανάποδα», είπε, στην εκπομπή «Parole», ο Μπάμπης Χατζηδάκης.

Περιγράφοντας τη στιγμή του ατυχήματος, ο ηθοποιός συνέχισε: «όπως πέρναγα, ανοίγει η πόρτα από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, μου χτυπάει το δεξί πόδι και πέφτοντας, ερχόταν αυτό το αυτοκίνητο από απέναντι και συγκρούστηκα στον ώμο μου, δόξα τω θεό, με το αυτοκίνητο μετωπικά. Σπάσανε όλα αυτά εδώ και τρύπησε και ο πνεύμονας».

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και νοσηλεύτηκε για περίπου είκοσι μέρες, ενώ χρειάστηκε να κάνει δύο επεμβάσεις για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στον πνεύμονα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός για το τροχαίο