Μπορεί όλα να έδειχναν ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα έφευγε από το «Dolby Theater» με το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια, μιας και για πολλούς ήταν το φαβορί για το Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου, ειδικά μετά την «Χρυσή Σφαίρα» που πήρε για την ταινία «Creed», ωστόσο δεν τα κατάφερε. Όπως σας γράψαμε από το star.gr έχασε από τον Μαρκ Ράιλανς (Η Γέφυρα των Κατασκόπων).

Αν και ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του τη στιγμή που άκουσε το όνομα του 56χρονου συνάδελφού του, όπως και οι fans του, δεν τα έβαψε μαύρα και προφανώς αυτή η ήττα δεν πρόκειται να τον επηρεάσει μελλοντικά.

290216090129_9271.jpg
Αυτό τουλάχιστον μας έκανε ο ίδιος να πιστεύουμε μετά τη φωτο και το μήνυμα που ανέβασε λίγες ώρες μετά ��τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως βλέπετε κλείνει το μάτι στους θαυμαστές του και δηλώνει: «Σε όλους του πραγματικούς «Ρόκι» κόσμου παρακαλώ, γαντζωθείτε από τα όνειρά σας, ποτέ μην υποχωρείτε, ποτέ μην τα εξαντλείτε, ποτέ μην τα εγκαταλείπετε. Ευχαριστώ για την υποστήριξη».

κ.jpg

Εκτός από τους fans του πολλοί ήταν και οι συνάδελφοί του που τον υποστήριξαν στα social media. Aνάμεσά τους, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο έλεγε απευθυνόμενος στον 65χρονο σταρ: «Sly απλά να θυμάσαι δεν έχει σημασία τι λένε! Γ��α μένα είσαι ο καλύτερος! Ε��ύ είσαι ο νικητής! Είμαι περήφανος για σένα».

290216090130_0160.jpg