​Δώδεκα μέρες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα, ο καλός του φίλος Σπύρος άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως ο Παντελής σκοτώθηκε τη μέρα που εκείνος είχε γενέθλια.

«Δύο μέρες πριν το τροχαίο είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο για να πάμε στην πρόβα τζενεράλε μαζί με έναν άλλον φίλο μας για να γιορτάσουμε εκεί τα γενέθλιά μου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελής. Τελικά μας έκανε αυτό το πολύ άσχημο δώρο και ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Μπορεί ο Παντελής να έφυγε από τη ζωή, ο φίλος του Σπύρος όμως που έξι χρόνια μοιράστηκε μαζί του τις χαρές και τις λύπες, θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του. Άλλωστε ο τραγουδιστής ήταν ένας άνθρωπος που στέκονταν στους φίλους του στα δύσκολα.

«Ο Παντελής ήταν απλός με τους φίλους του» εξομολογήθηκε ο Σπύρος, ενώ όπως τόνισε στην δημοσιογράφο του Star, Βαλεντίνη Ράντη, ο Παντελής ήταν ένας άνθρωπος που άκουγε πάντα με προσοχή τα προβλήματα των άλλων δίνοντάς τους λύσεις ενώ του άρεσε να βοηθάει όλο τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κομμάτια» έγινε ο Τσαλίκης με το συγκινητικό «αντίο» της ΑΕΚ στον Παντελίδη

ΜΟΝΟ στο star.gr: Η ανατριχιαστική αφιέρωση του Stan στον Παντελίδη- ΒΙΝΤΕΟ

Ενός λεπτού σιγή στα μπουζούκια τήρησε η Άντζελα Δημητρίου για τον Παντελίδη!