Τον δικό της γολγοθά ζει η οικογένεια Μπάρκουλη τις τελευταίες εβδομάδες μιας και ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου δίνει τη δική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» μετά από αιμορραγικό επεισόδιο.

Όλες αυτές τις ημέρες η σύζυγός του Μαρία αλλά και ο γιος του Νικόλας βρίσκονται στο πλευρό του και προσεύχονται στο Θεό να τον κάνει καλά.

«Όταν είχε μπει στο νοσοκομείο είχε μία αιμορραγία. Προφανώς ήταν από το στομάχι. Μετά πέρασε και μία ελαφριά πνευμονία και μπήκε στην Εντατική. Ευτυχώς επανήλθε. Είναι πολύ καλύτερα τώρα» είπε χαρακτηριστικά η κουμπάρα του ζευγαριού, Δέσποινα Ταρατορίδου, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ενώ συγκλονίζουν και τα λόγια του 13χρονου γιου του Αντρέα, του Νικόλα.

«Είμαι πολύ δεμένος με τον πατέρα μου. Τον αγαπώ και δεν θέλω να τον χάσω».

Όπως τόνισε η κουμπάρα του ζευγαριού, ο μικρός γιος του ηθοποιού έμπαινε συνέχεια μέσα στην Εντατική που έδινε μάχη ο μπαμπάς του και τον παρακαλούσε να ανοίξει τα μάτια του.

«Ο Νίκος είναι καλύτερα τώρα που είδε ότι ο μπαμπάς του είναι καλά. Όλες αυτές τις ημέρες του μιλούσε και τον παρακαλούσε να ανοίξει τα μάτια του. Πιστεύω πως από εκεί πήρε και τη δύναμη ο Αντρέας. Το παιδί έμπαινε καθημερινά στην ΜΕΘ και τον έβλεπε. Ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά».

Ο ηθοποιός άνοιξε τα μάτια του, επικοινώνησε με τη «Μαρία» του και σύντομα θα μεταφερθεί σε δωμάτιο.