​Αρκετούς μήνες μετά το διαζύγιο της από τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Γκάρνερ, μίλησε στο περιοδικό «Vanity Fair» τόσο για τον ηθοποιό, όσο και για την νταντά των παιδιών τους με την οποία εκείνος είχε συνάψει ερωτική σχέση.

«Τον παντρεύτηκα, δεν τον παν��ρεύτηκα; Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Έκανα τα πάντα για εκείνον και θα το ξαναέκανα. Είχαμε κι άλλα πολλά πράγματα που μας ένωναν, εκτός από αυτά τα τρία παιδιά. Είναι η αγάπη της ζωής μου» παραδέχτηκε η ηθοποιός, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην νταντά Κριστίν Ουζόνιαν, η οποία και όπως είχαν γράψει πολλά δημοσιεύματα ήταν και το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Ήμασταν ήδη αρκετούς μήνες χωρισμένοι πριν ακούσω τις φήμες για τη νταντά. Δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση μας να χωρίσουμε. Δεν ήταν καν μέρος της εξίσωσης. Συνεπώς και δεν μπορεί κανένας να την κατηγορεί».

Παράλληλα η ηθοποιός τόνισε πως πάντα θα αγαπάει τον πρώην σύζυγό της!

«Είναι το πιο έξυπνο άτομο που ξέρω, το πιο ��αρισματικό και το πιο γενναιόδωρο. Είναι το πιο περίπλοκο άτομο που ξέρω. Και του έλεγα πάντα, όταν ο ήλιος λάμπει επάνω σου, το νιώθεις. Όταν λάμπει κάπου αλλού όμως, έχει κρύο».