​Ένα απίστευτο σήριαλ εκτυλίσσεται εδώ και μερικές ημέρες, καθώς φήμες θέλουν τους Boys and Noise, το συγκρότημα που δημιουργήθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια και έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, να διαλύεται!

Οι φήμες για διάλυση του συγκροτήματος, που προκαλεί το αδιαχώρητο σε κάθε εμφάνισή του, ξεκίνησαν μετά την συμμετοχή του Άρη Μακρή στο μιούζικαλ «Οικογένεια Άνταμς», στο θέατρο «Βέμπο», αλλά και τα covers γνωστών επιτυχιών που «ανέβασαν» στο YouTube τα άλλα δύο μέ��η του γκρουπ, ο Τζίμι και ο Βαγγέλης.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, την Παρασκευή, τα τρία αγόρια ξεκαθάρισαν ότι δεν σταματούν, αλλά θα κάνουν ένα μικρό διάλλειμα, και καλούν θαυμάστριές τους σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, αυτή την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, στο «Box».

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι! Η αγάπη σας μας οδήγησε στη κορυφή, το μουσικό μας ταξίδι όμως μας καλεί να δοκιμάσουμε νέες εικόνες, ξεχωριστά πράγματα!», γράφουν οι Boys and Noise και ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό στα φετινά μουσικά βραβεία MAD, δηλαδή σε περίπου τέσσερις μήνες από τώρα!

boys-and-noise-2.jpg

Δείτε στο βίντεο το πιο πρόσφατο κλιπ του συγκροτήματος, «Για Μια Θέση Μεσ' Την Καρδιά Σου»