​Τον εθισμό του στο… πορνό, που δημιούργησε προβλήματα στην προσωπική του ζωή και τον έστειλε σε κέντρο αποτοξίνωσης, παραδέχεται γνωστός ηθοποιός.

«Μερικοί άνθρωποι λένε “φίλε, δεν γίνεται να είσαι εθισμένος στην πορνογραφία”, αλλά θα σας πω το εξής: “αν η μέρα γίνεται νύχτα και εξακολουθείτε να παρακολουθείτε πορνό, τότε μάλλον έχετε πρόβλημα εθισμού όπως είχα και εγώ”», λέει, σε βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, υπό τον τίτλο «Το Μικρό Βρώμικο Μυστικό», ο Τέρι Κρους.

collage7.jpg
(Ο Τέρι Κρους στις ταινίες «Ξανθιές Γκόμενοι» και «Οι Αναλώσιμοι»)

Ο 47χρονος στα��, γνωστός από ταινίες όπως οι «Αναλώσιμοι», «Ξανθιές Γκόμενοι» και «Νόρμπιτ», κράτησε την «πιπεράτη» συνήθειά του κρυφή από τη σύζυγό του, Ρεβέκα, με την οποία παντρεύτηκε το 1990 και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά.

«Για τέσσερα χρόνια, είχα αυτό το μικρό βρώμικο μυστικό. Πραγματικά αναστάτωσα τη ζωή μου με πολλούς τρόπους... Η γυναίκα μου έλεγε ότι δεν με αναγνωρίζει πλέον και ότι θα με αφήσει. Έπρεπε να αλλάξω», συνεχίζει ο ηθοποιός και παραδέχεται πως πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει τον εθισμό του.

spl1209992_075 (701x1024).jpg
(Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή ��ους)

Επισημαίνοντας πως σκοπός της αποκάλυψης είναι να προειδοποιήσει κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ίδιο εθισμό, ο Κρους απευθύνεται στο κοινό και επισημαίνει: «με αυτό τον εθισμό αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι μετατρέπονται σε αντικείμενα. Οι άνθρωποι γίνονται μέρη του σώματος, γίνονται σκεύος ηδονής και όχι άνθρωποι που μπορούμε να αγαπήσουμε»!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από την εξομολόγηση του ηθοποιού