Το ότι θα έβρισκε τουλάχιστον έξι λέξεις για να περιγράψει τον «ανδρισμό» του, επισημαίνει σε συνέντευξή του γνωστός ηθοποιός, ενώ μιλά για την πατρότητα και το θάνατο που τον «σημάδεψε»!

«Παλιά δεν μοιραζόμουν ποτέ πράγματα για την προσωπική μου ζωή, αλλά πλέον, χάρη στα social media, νιώθω πως δεν πειράζει να μοιράζεσαι με τον κόσμο», λέει, στο περιοδικό «People», ο Ράιαν Ρέινολντς και συνεχίζει: «δεν είναι σαν να έρχεται ένας δημοσιογράφος και να μου λέει “σε λιγότερες από 1.000 λέξεις, περίγραψέ μας το πέ*ς σου”. Αλλά και να το έκανε, θα προσπαθούσα να βρω το λιγότερο 6 - 7 λέξεις. Για σκέψου το, να σε ρωτούσαν κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό δεν θα κερδίσω ποτέ Xρυσή Σφαίρα!».

ryan-reynolds-peoples-sexiest-dad-alive-21016-620x413.jpg
(To εξώφυλλο του σέξι μπαμπά στο περιοδικό και φωτογραφία του με τον μάρσιπο)

Παράλληλα, 39χρονος πρωταγωνιστής, που το περιοδικό ανακήρυξε ως «πιο σέξι μπαμπά», περιγράφει όσα κάνει με την 15 μηνών κορούλα του, που απέκτησε με την Μπέικ Λάιβλι. «Μεγαλώνει τόσο γρήγορα! Ήδη λέει πολλές λέξεις, δεν μπαμπαλίζει απλά. Λέει “ντάντα” (μπαμπά) και “μάμα”, ενώ τα σκυλιά τα φωνάζει “μπα”. Μόλις σήμερα είπε και “μπαλόνι”! Είναι πολύ προχωρημένη, αλλά αρνούμαι να γίνω από αυτούς τους μπαμπάδες που λένε πως τα παιδιά τους είναι χαρισματικά. Είναι ένα μέσο, κανονικό παιδί. Μπορεί να περάσει έξω από το Λευκό Οίκο, αλλά δεν θα μετακομίσει εκεί. Μπορεί, όμως, και να κάνω λάθος! Εντάξει, το παίρνω πίσω. Ελπίζω μια μέρα να γίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, γιατί αυτό θα έχει πολλά καλά για μένα!».

spl1224685_001 (770x1024).jpg
(O ηθοποιός και η σύζυγός του, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση)

Τέλος, ο Ράιαν δεν κρύβει ότι ο θάνατος του πατέρα του τον επηρέασε σε σημαντικό βαθμό: «ενώ από μικρή ηλικία είσαι προγραμματισμένος να περιμένεις πως κάποια στιγμή οι γονείς σου θα “φύγουν”, τίποτα δεν σε προετοιμάζει ουσιαστικά για αυτό το αντίο. Ο μπαμπάς μου άφησε πίσω πολλά αναπάντητα ερωτήματα και πρέπει να δεχτώ πως δεν θα πάρω σε αυτά απαντήσεις. Η σχέση μας δεν ήταν ποτέ αυτή του πατέρα και γιου που ζήλευα στις τηλεοπτικές σειρές των 80s, αλλά τελικά βρήκε ολοκλήρωση και γαλήνη».