Μια αποκάλυψη "φωτιά" για την οικογενειακή του ζ��ή έκανε στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του, η οποία ήταν ο θάνατος της μητέρας του, αλλά και για τις κακές σχέσεις που είχε με τον πατέρα του.

pintzhs_547_355.jpg
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αναγκάστηκε να τον διώξει από το σπίτι του «γιατί δεν ήταν καθόλου τυπικός σε ότι αφορά τη μητέρα μου, κάτι που τον έπιασε στα γεράματα».

«Ήταν με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο “αλλού”. Τσιλιμπούρδιζε και δεν ήταν καθόλου κύριος στο σπίτι του. Του είχα πει ότι τον καταλαβαίνω ως άντρας, επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του, λόγω της ασθένειάς τη��, να “πάει” κάπου άλλου, αλλά να είναι κύριος. Δεν ήταν καθόλου κύριος. Μια βραδιά “τα πήρα στο κρανίο”, άνοιξα την πόρτα, του πέταξα όλα τα πράγματα έξω από το σπίτι και του είπα: ”θα σε καθαρίσω”. Έχω και μια αδελφή, αλλά εγώ για τον πατέρα μου ήμουν ο χαμένος, ο αποτυχημένος, δεν ξέρω τι είχε μέσα στην ψυχή του αυτός ο άνθρωπος. Ήμουν εκείνος που δεν θα έκανε ποτέ τίποτα, ένα τίποτα, ένας χαμένος. Τον πέταξα έξω κανονικά, του είπα να τσακιστεί να φύγει από το σπίτι» εξήγησε τονίζοντας πως «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του, ζει με την άλλη κυρία, ούτε τα παιδιά μου έχει δει, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ποτέ και δεν θέλω, δεν τον έχω ανάγκη. Δεν μου έχει δημιουργηθεί κανένα απωθημένο για τον πατέρα μου.»

Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2009.

«Την “έχασα” από καρδιακή ανεπάρκεια, “έλιωνε” στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα, ούτε εγχείρηση. “Έλιωσε” τόσο γρήγορα… Είχε γίνει σαν τους ανθρώπους του Άουσβιτς… Ήταν 72 χρονών. Τη θάψαμε στην Πελοπόννησο, εκεί που γεννήθηκε. Το βράδυ έπαιζα στο “Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, όπου σήκωνα ένα φέρετρο. Σουρεαλιστικό καλοκαίρι για μένα».