​Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται σήμερα στις 20:20, στην 3η μοίρα της Παρθένου…και αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα φεγγάρια της χρονιάς.

Όπως σε κάθε Πανσέληνο οι εντάσεις, η νευρικ��τητα, οι συγχύσεις και οι ανατροπές μπορεί να μη λείψουν κυρίως για τους γεννημένους τις 3-4 πρώτες μέρες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Αυτό όμως που θα κάνει αυτή η Πανσέληνος είναι να επαναφέρει στην επιφάνεια θέματα που μας είχαν προβληματίσει τον Σεπτέμβριο (έκλειψη 13ης Σεπτεμβρίου), τα οποία δεν έχουν επιλυθεί. Επιστρέφουν λοιπόν… για να προχωρήσουμε στο ξεκαθάρισμα τους, στην επίλυση και την τακτοποίηση τους!

Προσοχή, ο Ποσειδώνας κάνει αντίθεση με την Πανσέληνο κα�� φέρνει πλάνες…
Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια:
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος είναι ιδανική για αλλαγές στη δουλειά και τακτοποίηση επαγγελματικών εκκρεμοτήτων. Μην παρασυρθείς και στοχεύσεις σε πράγματα ανέφικτα…

ΤΑΥΡΟΣ
Για σένα είναι μια ευνοϊκή Πανσέληνος, καθώς πραγματοποιείται στον 5ο οίκο σου, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον έρωτα, τη χαρά, την επισημοποίηση της σχέσης ή την απόκτηση ενός παιδιού!
ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια καλή στιγμή για αναθέρμανση των σχέσεων και προσοχή… στα λόγια που μπορεί να πείτε πάνω στα νεύρα σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχε υπομονή στα επαγγελματικά και όλα θα γίνουν. Προσοχή σε ότι λες και ότι κάνεις αν δεν θέλεις να έχεις εκπλήξεις. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Ξέφυγε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας, απελευθερώνοντας τον ρομαντισμό σου! Ήρθε η ώρα να ισορροπήσεις οικονομικά θέματα, εφαρμόζοντας μια καλύτερη διαχείριση. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα που μπορεί να περίμενες εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχονται αλλαγές! Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σου αναμένεται να “τακτοποιηθούν” με τον καλύτερο τρόπο!

ΖΥΓΟΣ

Κάνε μια οπισθοχώρηση, αναλογίσου την μέχρι τώρα πορεία σου και προγραμμάτισε τα επόμενα σου βήματα! Σκέψου ώριμα και αποφάσισε ποιες αλλαγές θέλεις να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων φέρνει αυτή η Πανσέληνος! “Ξεκόψεις” από άτομα που δεν σου κάνουν και ασχολείσαι με αυτά που σε καταλαβαίνουν περισσότερο. Αυτό μπορεί να αφορά ακόμα και τα ερωτικά σου… ειδικά αν πιστεύεις ότι περιορίζεσαι!
ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να πετύχεις στη δουλειά, πρέπει να αφιερωθείς με όλο σου το είναι! Προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο ποιους εμπιστεύεσαι… γιατί ο Ποσειδώνας σε παραπλανεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευν��ϊκή είναι για σένα αυτή η Πανσέληνος, καθώς πορεύεσαι σταθερά ανοδικά σε όλους τους τομείς. Ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα με σοβαρή προοπτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με αγοραπωλησίες, κληρονομιές ή ξεκαθάρισμα κοινών περιουσιακών στοιχείων, θα τακτοποιηθούν αυτό το διάστημα. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα φώτα όλα πέφτουν στον τομέα των σχέσεων και θα κληθείς να αξιολογήσεις και να αποφασίσεις ποια θα είναι η εξέλιξή τους. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους γιατί ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει τα νερά…

Πανσέληνος του Φεβρουαρίου είναι αυτή που ενεργοποιεί τον δύσκολο Μάρτιο και την πρώτη έκλειψη του 2016 που θα γίνει στις 9 Μαρτίου.
* Σημαντικό είναι να διαβάσετε και την πρόβλεψη του ωροσκόπου σας.
*Η Πανσέληνος μας επηρεάζει αναλόγως της θέσης που έχει η Σελήνη στον προσωπικό μας χάρτη.
της Παρθένας Αστεριάδου