Σοκαρισμένος δηλώνει ο Κωνσταντίνος Ρήγος από τον ξαφνικό και τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Ο σκηνοθέτης με τον οποίο ο 33χρονος τραγουδιστής συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια, είχε αναλάβει και την πρεμιέρα του στο «Teatro»,όπου θα εμφανιζόταν με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Όπως περιγράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, «με τον Παντελή συνεργαζόμασταν όσα χρόνια έκανε αυτό που έκανε και άγγιξε πολύ τον κόσμο. Συμβαίνει συνέχεια κάποιος να σκοτώνεται στο δρόμο, απλώς είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιος είναι συνεργάτης σου, έχεις δεθεί τόσο μαζί του, ξέρεις το χιούμορ του και τις ιδιαιτερότητες του το ίδιο βράδυ να κάνεις πλάκα μαζί του και να γελάς κ��ι το άλλο πρωί να μην υπάρχει. Ήμασταν μαζί στις πρόβες… συζητάγαμε… είμαι σοκαρισμένος».

Παράλληλα τόνισε πως «σημασία έχει ότι ακόμα δεν μπορώ και δεν θέλω να το συνειδητοποιήσω, αλλά έχει συμβεί και αυτό είναι μη αναστρέψιμο».

Για να καταλήξει λέγοντας ότι «το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβε να χαρεί αυτό που κατάφερε από το πουθενά, σαν μια μοναδική περίπτωση που ήταν. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και γεμάτος χιούμορ. Κάθε φορά που μιλάγαμε στο τηλέφωνο ή από κοντά, κάθε φορά που ήμασταν διακοπές ή κάναμε Face Time, φεύγαν δάκρυα από τα γέλια και τώρα δυστυχώς πρέπει να φύγουν άλλα δάκρυα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.