Τραγουδώντας μία από τις επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη και μιλώντας με λόγια συγκινητικά, εμφανίστηκε στη σκηνή ο Διονύσης Σχοινάς, το βράδυ της Παρασκευής! Μάλιστα, ο τραγουδιστής έστειλε το μήνυμά του κάνοντας αναφορά στη δική του «βαριά» απώλεια, τον αιφνίδιο θάνατο του αδερφού του.

«Είναι απίστευτο αυτό που έχει συμβεί! Έχουμε μουδιάσει όλοι! Είναι τρομερό, αυτή η γ@μ*μένη ζωή τι σου δίνει, τι σου κάνει και πώς σου το παίρνει, πόσο γρήγορα σε ανεβάζει και πόσο γρήγορα σε κατεβάζει», είπε ο Διονύσης, αφού ξεκίνησε το πρόγραμμά του στο «4711» με το «Λιώμα Σε Γκρεμό».

Εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογ��νεια του Παντελή, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε έμμεσα και στη δική του αιφνιδιαστική απώλεια, το θάνατο του αδερφού του, Τόλη, πριν από περίπου ένα χρόνο: «να είναι γερή η οικογένειά του κι εμείς να θυμόμαστε το φιλαράκι μας μέσα από τα τραγούδια του. Μας “έφυγε” άδικα και είναι απίστευτο, αλλά πάμε! Όλοι μας έχουμε πάθει μια πλάκα μέσα στην οικογένειά μας, αλλά η ζωή συνεχίζεται»!

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Συγκλονιστικές εικόνες: Με το τραγούδι «Eίχα κάποτε μια αγάπη» έφτασε η σορός του Παντελίδη

- Λιποθυμίες στο λαϊκό πρ��σκύνημα για τον Παντελίδη: Δυο κοπέλες κατέρρευσαν

- «Γειά σου Παντέλο» - Λαοθάλασσα στο λαϊκό προσκύνημα για τον Παντελίδη - ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

- Το star.gr στο λαϊκό προσκύνημα για τον Παντελή Παντελίδη: Πλούσιο φωτορεπορτάζ

- Kλαίει όλη η showbiz για το τραγικό τέλος του Παντελίδη-Τα συγκινητικά μηνύματα