​Μέσα σε περίπου μία ώρα έγινε η αγωνία θρήνος για τον Παντελή Παντελίδη. Στενοί συνεργάτες του τραγουδιστή ήταν εκείνοι που έμαθαν πρώτοι για το ατύχημα και έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου και ταυτοποίησαν το νεκρό!

«Γύρω στις 8 ξεκίνησαν κάποια τηλέφωνα. “Ακούσαμε αυτό”, “μάθαμε αυτό”, “ισχύει;”. Ασφαλώς και δεν το πίστευα! Παίρνω τον επιχειρηματία μας, τον Κώστα Μπερτάκη, που βρισκόταν στην Αστυνομία και έβγαζε διαβατήρια γιατί θα φεύγαμε για την Αυστραλία μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή. Μου λέει “τι λες; Είσαι καλά; Έχεις πιεί τίποτα;”», εξιστόρησε, στην εκπομπή «Happy Day», ο στενός συνεργάτης του Παντελή, Χάρης Λεμπιδάκης.

Με την αγωνία να έχει «χτυπήσει κόκκινο», όλοι έψαχναν να βρουν αν όντως ο Παντελής ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ: «παίρνω τον αδερφό του, μου λέει “κοιμάμαι, δεν ξέρω αν έχει έρθει σπίτι. Εγώ είμαι στο δωμάτιο”. Μεταξύ μας ψαχνόμασταν! Ο Παντελής το κινητό του δεν το σήκωνε, υποθέταμε, όμως, ότι θα κοιμόταν στο σπίτι, όπως κοιμούνταν όλοι οι συνεργάτες του».

«Ο Κώστας Μπερτάκης πήρε κάποια τηλέφωνα και μάθαμε ότι υπήρχε ένα ατύχημα στην παραλιακή και ένας άντρας ήταν πολύ σοβαρά χτυπημένος και είχε μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας. Κάναμε συνειρμούς με βάση τα στοιχεία που είχαμε ακούσει», συνέχισε ο Χάρης Λεμπιδάκ��ς και περιέγραψε την τραγική κατάληξη: «πήγαμε στο Ασκληπιείο και, δυστυχώς, γύρω στις 9, ταυτοποίησε ο επιχειρηματίας μας, ο κ. Μπερτάκης, ότι ο συγκεκριμένος άντρας ήταν ο Παντελής! Ενημερώθηκαν όλοι και έσπευσαν στο νοσοκομείο. Η οικογένεια ήρθε γύρω στις 12, ήταν πολύ δύσκολες στιγμές».

Δείτε στο βίντεο όσα περιέγραψε ο συνεργάτης του Παντελή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι έκανε ο Παντελής Παντελίδης το μοιραίο βράδυ πριν τρακάρει!

- ΔΕΙΤΕ το κηδειόχαρτο για τον Παντελή Παντελίδη – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του!

- Η τρομερή ανάρτηση του πατέρα του Παντελίδη δύο μέρες πριν το τροχαίο

- ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χολίδης τραγουδώντας Παντελίδη!