​Το π��ριστατικό που στάθηκε αφορμή για να γνωριστεί με τον Παντελή Παντελίδη εξομολογείται ο Γιώργος Τσαλίκης, σε ένα συγκλονιστικό κείμενο για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και τους επικριτές του που τώρα τον εξυμνούν!

«Δε μπόρεσα ολη νυχτα να κοιμηθώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου... Γνώρισα τον Παντελή στο Χρήστο Λυριτζή (το δάσκαλο μας της φωνητικής) όταν εκείνος περίμενε να τελειώσω το μάθημά μου κι έπαιζε για να περάσει η ώρα PlayStation με το γιο μου το Βασίλη, που τυχαία είχα εκείνη την ημέρα μαζί μου... Μου λέει ο γιος μου: “Αυτός είναι ο φίλος μου ο Παντελής. Είναι πολύ καλό παιδί”. Τα παιδιά δεν κάνουν ΠΟΤΕ λάθος», γράφει στα social media ο Γιώργος.

Και συνεχίζει: «μετά, η ιστορία που όλοι ξέρουμε! Τεράστια επιτυχία, φαινόμενο, λατρεία από τον κόσμο, αλλά και ζήλια. Πολλή ζήλια ... Πόσους καυγάδες είχα κάνει για τον Παντελή, πόσες φορές θύμωνα με αυτά που με τόση εμπάθεια μου λέγανε για ένα παιδί που το διάλεξε ουσιαστικά ο κόσμος. Ένα παιδί που δεν πείραξε ποτέ κανέναν... Τον Παντελή τον πίστεψα πολύ! Γούσταρα τον αληθινό του στίχο, τις μουσικές του, τη σεμνότητα του… Τα τελευταία 17 χρόνια στη δισκογραφία είδα να έρχονται και να "φεύγουν" πολλοί καλλιτεχνικά. Μόνο έναν όμως να φεύγει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ενώ είχε τόσα ακόμα να δώσει! Τόσο νωρίς, τόσο άδικα…».

«Τώρα διαβάζω παντού ύμνους, αγάπες και μηνύματα γεμάτα θαυμασμό από όλους αυτούς που τον έλεγαν ό,τι τον έλεγαν (δε μου επιτρέπεται ούτε να τα επαναλάβω, ούτε να τους κατονομάσω). Δεν πειράζει... Έστω και αργά, καλό είναι να αναγνωρίζεται η αξία κάποιου γιατί, με τη λογική της πίστης μου στο Θεό, εδώ είναι ο Παντελής και τα βλέπει όλα. Πότε όμως σ’ αυτή τη χώρα θα μάθουμε να λέμε την καλή κουβέντα όταν ο άλλος ζει για να μπορεί να μας πει κι ένα ευχαριστώ;».

Παράλληλα, ο Γιώργος αναφέρεται σε όλους εκείνους που «έφυγαν» από τροχαία, όπως ο Παντελής και γράφει: «για όλους αυτούς που έφυγαν νωρίς, για το δικό μας το Γιώργο και για τον Παντελή, λίγη σκέψη, για να βγάλουμε και κάποιο συμπέρασμα από όλο α��τό τον πόνο και το τι τον προκάλεσε. Κακοί δρόμοι; Κακή οδηγική συμπεριφορά; Κακιά στιγμή; Κακοί άνθρωποι; Κακός υπολογισμός του κινδύνου;».

«Κι άλλο ένα λεπτό για να προσπαθήσουμε να αναλογιστούμε τον πόνο των μανάδων του�� και των οικείων τους… Τώρα σιωπή…», καταλήγει ο τραγουδιστής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Παντελίδη – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του!

- Ποια η κατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στο τζιπ του Παντελίδη

- Ράκος από το θάνατο του Παντελίδη ο Μαρτάκης – Δεν πήγε ούτε στην εκπομπή!

- Με ωραία λόγια κι αγάπη αποχαιρέτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου το�� Παντελή Παντελίδη