Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημερούδια» ήταν την Τετάρτη η Ραλλία Χρηστίδου. Ωστόσο, το μάτι της τραγουδίστριας… γύρισε όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου την ρώτησε για τη συμμετοχή της στο Fame Story πριν 12 χρόνια.

«Παρακολουθώντας την πορεία σου όλα αυτά τα χρόνια μου κάνει φοβερή εντύπωση που ξεκίνησες από το Fame Story. Δεν θα περίμενα ποτέ ότι θα έπαιρνες μια τέτοια απόφαση» ανέφερε η παρουσιάστρια και η Ραλλία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

«Έχουμε 10 λεπτά να μιλήσουμε, θες να μιλήσουμε για το Fame Story» ανέφερε αρχικά. Η κουβέντα ωστόσο παρέμενε στο reality show με αποτέλεσμα να ξεσπάσει λίγο αργότερα: «Πάλι για το Fame Story θα μιλάμε; Έλεος! Πάμε παρακάτω! Μόνο οι δημοσιογράφοι συντηρούν το Fame Story. Είναι φοβερό αυτό».

1397_RALIA_XRISTIDOY_372015.jpg
Τότε η Ντορέττα προσπάθησε να πάει την κουβέντα στα πολιτικά, μιας και η ίδια ήταν υποψήφια βουλευτής στην Β’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείσα λοιπόν αν είναι ευχαριστημένη με την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα η ίδια απάντησε: «Τώρα, το περιβάλλον εδώ της εκπομπής δεν είναι και ότι πιο καλό για να σου το αναλύσω. Χρειαζόμαστε χρόνο».

Με ψυχραιμία η Ντορέττα σήκωσε τελικά την Ραλλία για να πάει να τραγουδήσει και με χιούμορ σημείωσε: «Νομίζω ότι αισθάνεται καλύτερα από κάθε άλλη φορά»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ