Στην καθημερινότητά τους έχουν επιστρέψει ο Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός του, περίπου ένα μήνα μετά την ενέδρα που τους έστησαν άγνωστοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, με αποτέλεσμα ο κομμωτής να δεχθεί πυρά και να χειρουργηθεί!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η επίθεση έγινε στα τέλη του Γενάρη, την ώρα που το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού. Ο Πάνος Καλλίτσης δέχθηκε τρεις σφαίρες, εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι και η άλλη στον θώρακα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

445_627a96fa-7f93-45d8-8e34-161796df5b93.jpg

«Κανείς δε θα σκοτώσει την αισιοδοξία μου. Είμαι ευτυχής που ζω, αν και θα μας πάρει χρόνο να ξεχάσουμε. Πονάω, αλλά χαίρομαι γι’ αυτό - σημαίνει ότι είμαι ζωντανός», λέει ο Πάνος, στο περιοδικό «Ηello», που δημοσιεύει τις πρώτες του φωτογραφίες μετά το περιστατικό.

Ο κομμωτής έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα, αν και όχι full time, ενώ, την περασμένη Δευτέρα, απαθανατίστηκε, μαζί με τη σύζυγο του, Έλενα, στο Κολωνάκι, όπου βγήκαν για φαγητό με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

667_2d3b44f8-6560-44bf-b6fc-e48608e88d4c.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ο Πάνος Καλλίτσης περιγράφει πως του επιτέθηκαν- «Είναι ΘΑΥΜΑ που είμαι ζωντανός»

- Έλληνας ηθοποιός: «Ήμουν στο σπίτι του Πάνου Καλλίτση όταν τον πυροβόλησαν»