​Νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Όπως έκανε γνωστό η σύζυγός του, αργά το βράδυ της Δευτέρας ο ηθοποιός διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αττικής, με συμπτώματα γαστρορραγίας!

Γνωστοποιώντας το συμβάν, η Μαίρη Μπάρκουλη ξέσπασε δημόσια για την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, καθώς, όχι μόνο δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, αλλά και χρειάστηκε να περιμένουν, χωρίς αποτέλεσμα, σε άλλο νοσοκομείο από αυτό που τελικά νοσηλεύεται ο ηθοποιός.

μαιρη1.jpg

«Θέλω να σας περιγράψω την περιπέτειά μου... ο Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστρορραγίας. Όπως ήτ��ν φυσικό, πήρα το 166. Δυστυχώς, τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών. Η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στου Γεννηματά. Μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό, ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος. Το όνομα αυτού Αρμένης... Πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι... Ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια. Είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;;;;;; Γειά σου ρε αλήτη Τσίπρα που κατέστρεψες ότι απέμεινε», έγραψε η κα. Μπάρκουλη στο Facebook, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Τελικά, το πρωί της Τρίτης, ο γόης του ελληνικού κινηματογράφο�� μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και, σύμφωνα με τη σύζυγό του, νοσηλεύεται μετά από αιμορραγικό επεισόδιο, αλλά όχι από το στομάχι.

mairh.JPG