Την απίστευτη περιπέτ��ια που έζησε με την υγεία της, περιέγραψε η Κύπρια τραγουδίστρια Μαρία Άντρια, στην εκπομπή «Τatiana Live».

Η νεαρή κοπέλα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισε να κάνει επέμβαση στα κρεατάκια, να διορθώσει το διάφραγμα, και να φτιάξει αισθητικά την μύτη της.

Όπως η ίδια εξομολογείται με δακρυσμένα μάτια, την επέμβαση της την έκανε ένας 85χρονος Κύπριος χειρουργός, ο οποίος αργότερα έμαθε πως δεν είχε άδεια αφού του είχε αφαιρεθεί λόγω ηλικίας!

«Είχα προσέξει πως τα χέρια του έτρεμαν, αλλά σκέφτηκα ότι θα είχε μεγάλη εμπειρία.Η επέμβαση έγινε σε μια παλιά, ιδιωτική κλινική.Έμοιαζε με στοιχειωμένο σπίτι» λέει η 26χρονη τραγουδίστρια, και προσθέτει:

«Μετά από δυο μέρες αφού πήγα ��α μου βγάλει τις γάζες από την μύτη, άρχισα να αιμορραγώ».

Ο ίδιος την καθησύχασε, λέγοντας της πως αυτό είναι φυσιολογικό, προτρέποντας την να ξαπλώσει και να ηρεμήσει.

Το ίδιο βράδυ, επιστρέφοντας σπίτι της, η αιμορραγία από την μύτη έγινε ακόμα χειρότερη:

«Δεν το πίστευα. Κανείς δεν είχε δει τόσο αίμα στην ζωή του. Η μπανιέρα ήταν γεμάτη, παντού το σπίτι, το κρεβάτι. Ξύπνησα και πνιγόμουν με το αίμα στο στόμα μου. Ζαλιζόμουν. Ένιωθα πως θα πέθαινα και αποχαιρέτησα την οικογένεια μου. Δεν μπορούσα καν να πιώ νερό ή να φάω».

Αμέσως οι δικοί της άνθρωποι την μετέφεραν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, όπου της χορηγήθηκε αίμα λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας και νοσηλεύτηκε δυο ημέρες στην Εντατική:

«Έχασα 2,5 λίτρα αίμα. Ήταν μεγάλο θαύμα που έζησα! Μολύνθηκε το αίμα και έπηξε στο στόμα μου. Έβγαζα μεγάλα κομμάτια. Μου τα είχε αφήσει όλα τα αγγεία ανοιχτά γι΄αυτό έτρεχε τόσο αίμα».

Εκτός πάντως από το γεγονός ότι πήγε να πεθάνει, υποστηρίζει πως και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι χάλια, μιας και η μύτη της πριν την πλαστική ήταν καλύτερη.

Μετά το σοκ που έζησε, η Μαρία Άντρια υπέβαλε μήνυση στον 85χρονο πλαστικό χειρουργό, περιμένοντας να δικαιωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.