«Είναι κάτι άγ��ιο…», εξομολογήθηκε γνωστός ηθοποιός που βρισκόταν στο σπίτι του Πάνου Καλλίτση όταν ο κομμωτής και η σύζυγός του δέχθηκαν πυροβολισμούς από αγνώστους, οι οποίοι τους είχαν στήσει καρτέρι!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η επίθεση έγινε στα τέλη του Γενάρη, την ώρα που το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού. Ο Πάνος Καλλίτσης δέχθηκε τρεις σφαίρες, εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι και η άλλη στον θώρακα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

«Είμαι φίλος των παιδιών και έτυχε εκείνη την άτυχη μέρα να είμαι σπίτι τους. Είναι κάτι άγριο, κάτι που έζησαν τα παιδιά το οποίο νομίζω ότι θα τους έρθει τούμπα και η μοίρα θα τους το φέρει ανάποδα», είπε, στην εκπομπή «Join Us», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Φανερά αμήχανος, ο ηθοποιός δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν θέλω γιατί θεωρώ ότι, παρόλο που δεν είναι προσωπική υπόθεση, αισθάνομαι ότι είναι κάτι πολύ δικό τους και θέλω να είναι προστατευμένο μόνο από αυτά που θέλουν να πουν αυτοί».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Θεοχάρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ο Πάνος Καλλίτσης περιγράφει πως του επιτέθηκαν- «Είναι ΘΑΥΜΑ που είμαι ζωντανός»

- Τον έσωσε η ψυχραιμία του: Καρέ καρέ η πάλη του Καλλίτση με τους ληστές

- ΚΑΠΟΙΟΣ τον ΠΡΟΣΕΧΕΙ! Η άγνωστη απαγωγή του Π. Καλλίτση και η λοίμωξη Φουρνιέ