Μετά την αποκάλυψη της πολύχρονης σχέσης του με την Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης (όπως είναι φυσικό) δεν έχει σταματήσει να δέχεται ερωτήσεις για τον δεσμό του με την ηθοποιό, τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια κανείς από τους δυο δεν παραδέχονταν.

6332_KARIDI_ATHERIDIS_10102015.jpg

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν οι δυο τους έχουν κάνει το κάτι παραπάνω (βλ. σύμφωνο συμβίωσης), ο Θοδωρής Αθερίδης ενοχλημένος απάντησε:

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι εξίσου σημαντική για μένα, γι΄αυτό και δεν θέλω να απαντήσω άλλο για μας. πιστεύω ότι αυτό που ζούμε αφορά μόνο εκείνη κι εμένα και εδώ θέλω να βάλουμε μια τελεία για αυτό το θέμα. Δεν μπορεί να καίγεται ο πλανήτης, να μας απασχολούν τόσο σοβαρά θέματα επιβίωσης και να γίνεται τόσος ντόρος για το τι κάνουμε εγώ με τη Σμαράγδα. Αυτό έχει να κάνει μ΄εκείνη και μένα! ΚΙ άλλωστε, τόσα χρόνια μιλάμε μέσα από τις δουλειές και όχι από την προσωπική μας ζωή… Δεν θέλω να κάνω αυτά που κοροϊδεύω, δεν είναι της αισθητικής μου, τα θεωρώ πολύ b(…) Τα άλλα αφήστε τα για εκείνη κι εμένα όπως γινόταν πάντα. ΟΚ, ξέφυγε λίγο το πράγμα αλλά το σταματάμε εδώ».

6476_KARIDI_ATHERIDIS_12102015.jpg

Έχοντας πολιτική άποψη την οποία εκφράζει συχνά μέσω των social media, ο ηθοποιός σχολιάζει την τρέχουσα κοινωνικοοικονομική κατάσταση λέγοντας:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα ρημαγμένη από τα συντρίμμια των χρεών της, των δανείων, των αυτονόητων παροχών υγείας, παιδείας, εθνικής κυριαρχίας. Κανείς δεν το παραδέχεται, ακόμα και τώρα που έπεσαν όλα πάνω μας. το καλοκαίρι που μας πέρασε υπογράφηκαν τα πάντα. Μα τι δεν καταλαβαίνουμε; Γιατί αντιδρούν όλοι για όλα; Απέναντι σε ποιόν; Σ΄αυτόν που τώρα ψήφισαν; Απέναντι στους δανειστές; Όσοι δεν ψήφισαν τον Τσίπρα τι φαντασιώνονταν; Ότι το ασφαλιστικό δεν εκκρεμούσε; Εκκρεμούσε. Και να σου πω και κάτι άλλο; Εγώ αυτή τη στιγμή με όσα ζητούν για το ασφαλιστικό σου δίνω τον λόγο της τιμής μου κι ας πηγαίνουν καλά οι δουλειές μου, δεν έχω να πληρώσω! Όχι ότι δεν θέλω, δεν έχω να τα δώσω! Και ξέρω πάρα πολλούς που δεν τα έχουν!»
1736_SMARAGDA_KARIDI_THODORIS_ATHERIDIS_27112015.jpg
0398_SMARAGDA_KARIDI_THODORIS_ATHERIDIS_7122015 (1).jpg