​Μια κόντρα που κρατάει… χρόνια είναι αυτή ανάμεσα στον Κάνι Γουέστ και την Τέιλορ Σουίφτ.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο ράπερ είχε κράξει άσχημα την Τέιλορ Σουίφτ όταν το 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης Γυναίκας Καλλιτέχνη», λέγοντάς της μάλιστα στα μούτρα πως η φίλη του η Μπιγιονσέ το άξιζε περισσότερο.

Στα MTV Awards 2015, οι δυο τους φάνηκε να τα «βρίσκουν», αφού παρέλαβ�� το βραβείο του από τα χεράκια της Τέιλορ.

310815094829_9873.jpg
Μερικούς μήνες μετά δεν ξέρουμε τι συνέβη και αν τσίμπησε κάποια μύγα τον διάσημο ράπερ, καθώς σε ένα από τα τραγούδια του νέου του album (που παρουσιάστηκε παράλληλα με την collection του «Yeezy Season 3») ο Κάνι λέει για την Τέιλορ:

«Νομίζω πως εγώ και η Taylor μπορεί να κάνουμε μέχρι και σεξ», προσθέτοντας ότι «εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη».

spl1226408_035.jpg
Καταλαβαίνετε τι έγινε μετά απ΄αυτό. Φίλοι, συνάδελφοι και fans της 26χρονης σταρ έσπευσαν να πάρουν το μέρος της, χαρακτηρίζοντας τον 38χρονο Κάνι «μισογύνη» και «σεξιστή».

Ο αδερφός της Τέιλορ Σουίφτ, Όστιν, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου πετά στα σκουπίδια τα Yeezy sneakers του.

spl1226843_001.jpg
Ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, Κάλβιν Χάρις, σχολίασε το συγκεκριμένο βίντεο γράφοντας «LOOOOOOOOL» αποφεύγοντας να πάρει δημόσια θέση.

Όσο για τον Κάνι Γουέστ; Έσπευσε μέσω Twitter να πει πως η Τέιλορ δεν είχε πρόβλημα με το συγκεκριμένο στίχο και πως η ίδια το σκέφτηκε, ενώ έγραψε πως για το τραγούδι αυτό είχε και την «��υλογία» της συζύγου του, Kim Kardashian.