​Μα είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε πρεμιέρα καλλιτέχνη βεληνεκούς Νίκου Καρβέλα και… να κάνεις φασαρία; Έξαλλος έγινε ο μουσικός και άρχισε να βρίζει τους θαμώνες, λέγοντας, μεταξύ άλλων, «είστε μ@λ@κες! Σας έχω χεσμ*νους»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο συνθέτης και τραγουδιστής επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα μετά από πολλά χρόνια απουσίας, κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης, σε μαγαζί στο Κολωνάκι. Εκτός από την πρώην του, Άννα Βίσση και την φερόμενη ως (ξανά) νυν του, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, πήγαν να τον δουν και πολλοί θαυμαστές του, οι οποίοι, όμως, φαίνεται πως… μιλούσαν πολύ και τον έκαναν έξαλλο.

«Επειδή δεν το έχω να κάνω τον διασκεδαστή και επειδή δεν ακούτε, σας έχω κι εγώ χεσμ*νους! Ή πείτε τους να σκάσουν όσοι μιλάνε ή να φύγουνε. Ένας βλάκας που είναι πάνω, ο οποίος είναι δημιουργός και κάτι θέλει να πει. Πρέπει να μάθετε να ακούτε ρε… Δεν το λέω αυτό από μαγκιά, για να σας κάνω τον μάγκα, αλλά, άμα με γράφετε στα @ρχιδι@ σας και μιλάτε και κάνετε πλάκα, για ποιο λόγο να παίξω ένα σοβαρό τραγούδι;», είπε από μικροφώνου ο καλλιτέχνης.

Μάλιστα, λίγο πριν ερμηνεύσει ένα από τα νέα του πονήματα, το οποίο μιλά για τον… «σαβουρογ@μη», πρόσθεσε: «αυτοί που γράφουν σήμερα σοβαρά τραγούδια είναι σαν τους δεινόσαυρους. Οι άλλοι παίζουν τον πο*τσο τους και γράφουν μ@λ@κιες κουλτουριάρικες. Αυτοί που παίζουν στην πραγματικότητα, μετριούνται στα τρία δάχτυλα. Έχετε ευκαιρία να ακούσετε έναν από αυτούς. Απολαύστε τον!».

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα του… δημιουργού