​Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μήνες αφότου έσκασε η είδηση ότι υπεβλήθη σε επέμβαση για αφαίρεση καρκινικού όγκου στο λαιμό, έκανε η Τζάνετ Τζάκσον.

spl1077688_018.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά η 49χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε τις συνα��λίες της περιοδείας «Unbreakable World Tour», που είχε προγραμματίσει το 2016, με τα δημοσιεύματα να κάνουν τότε λόγο για σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές χορδές και, συγκεκριμένα, νεοπλασία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο!

janet-jackson-throat-tumor-surgery-tour.jpg
Η ίδια είχε βγει τότε και τις είχε διαψεύσει, λέγοντας πως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει.

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει το «Radar Online», την βλέπετε για πρώτη φορά μετά τις φήμες για καρκίνο.

janet-jackson-throat-tumor-surgery-tour-01.jpgjanet-jackson-throat-tumor-surgery-tour-03.jpg
Οι παπαράτσι την τσάκωσαν σε γκαλερί τέχνης στο Λονδίνο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γουίσαμ Αλ Μάνα, έχοντας γύρω από το λαιμό της τυλιγμένο ένα φουλάρι.

janet-jackson-throat-tumor-surgery-tour-04.jpgjanet-jackson-throat-tumor-surgery-tour-06.jpg
Και μπορεί η ίδια να τηρεί σιγή ιχθύος για την υγεία της, αλλά σύμφωνα με άτομο κοντά στην οικογένεια Τζάκσον, η Τζάνετ όντως η 49χρονη σταρ υπεβλήθη σε μια απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο λαιμό, ο οποίος τελικά δεν ήταν και τόσο κακός όσο πίστευαν αρχικά.

«Ο σύζυγός της ήταν απίστευτος μαζί της. Πρόκειται πραγματικά για έναν φύλακα άγγελο της Τζάνετ. Όταν τον συνάντησε για πρώτη φορά δεν ήταν και στην καλύτερη φάση της. Έκτοτε της στέκεται σε κάθε έκφανση της ζωής της» καταλήγει η πηγή.