​Ακόμα και μακριά από την παραλία κράτησε Ελληνίδα ηθοποιό η μοναξιά την οποία βίωσε, όπως εξομολογείται η ίδια! Παράλληλα, δεν διστάζει να παραδεχθεί πως... «πούλησε» το κορμί της, προκειμένου να βγει και να μιλήσει για τη δουλειά της.

«Είχα να πάω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα 14 χρόνια, απ’ όταν έμενα στην Κυψέλη, γιατί δεν υπήρχε τρόπος, ούτε άνθρωπος, να με πάει», δηλώνει, στο περιοδικό «Λοιπόν», η Καίτη Φίνου.

Όπως παραδέχεται η ίδια, αν και βρέθηκε στην κορυφή, η ζωή της δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμενε κανείς: «είχα τόσες γνωριμίες…στο θέατρο δεν έμεινα χωρίς δουλειά, είναι μία παρεξηγημένη κατάσταση. Φέτος κάνω τον “Ερωτόκριτο” και λένε: “Ξανά στη σκηνή η Καίτη Φίνου”. Δεν είναι δυνατόν δουλεύω συνέχεια, αλλά δεν ασχολούνται. “Πούλησα” το κορμί μου και εννοώ ότι το πάχος μου το έβγαζα σε δημόσια θέα, “πούλαγα” τα πάντα, “πούλησα” κομμάτια από τη ζωή μου για να βγω να πω δύο κουβέντες για το θέατρο. Την “πάτησα” πολλές φορές Τώρα απολαμβάνω τις πολύ μικρές στιγμές», αναφέρει χαρακτηριστικά.