Για το ισχυρό σοκ που της προκάλεσε ο θάνατος της μητέρας της μιλά, για πρώτη φορά, η Άση Μπήλιου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως ξέχασε ακόμα και τη δεύτερη μητρική της γλώσσα!

«Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν μεγάλο σοκ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα να κάνω τίποτα πέρα από το να διαβάζω και να ακούω μουσική. Τη χρονιά που πέρασα στο πανεπιστήμιο, στη σχολή της Γαλλικής Φιλολογίας, πέθανε η μητέρα μου. Από το σοκ που βίωσα, ξέχασα τα γαλλικά! Θυμάμαι πως την πρώτη μέρα στη σχολή άκουγα να μιλούν γαλλικά και δεν αναγνώριζα τη γλώσσα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγαν, παρόλο που η γαλλική ήταν η δεύτερη μητρική μου γλώσσα. Επανήλθε στη μνήμη μου έπειτα από μήνες, όταν πήγα ένα ταξίδι και αναγκάστηκα να μιλήσω γαλλικά», λέει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η αστρολόγος.

Τη χρονιά εκείνη, η Άση ήταν 19 ετών και, όπως εξομολογείται, δεν θέλει να την θυμάται: «ήταν πολύ μαύρη χρονιά. Όχι μόνο δεν θέλω να τη θυμάμαι, αλλά δεν μπορώ κιόλας. Δεν ένιωθα, δεν είχα αίσθηση για τίποτα. Ήμουν σαν ζόμπι!Μολονότι λίγο αργότερα ξεκίνησα το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, φως στη ζωή μου μπήκε όταν γνώρισα το σύντροφό μου και αισθάνθηκα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη ο οποίος νοιάζεται για μένα. Είχα να νιώσω κάτι τέτοιο από όταν έφυγε η μητέρα μου».