​Άσχημη κατάληξη είχε η σύγκρουση Ελληνίδας ηθοποιού με διερχόμενο όχημα: αφού αντήλλαξε βαριές κουβέντες με τον άλλον οδηγό, πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα εκείνη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάσειση!

«Έχω παίξει πολύ άσχημο ξύλο στο δρόμο! Με έστειλε στο νοσοκομείο με διάσειση ένας άνθρωπος που τσακωθήκαμε για τα αυτοκίνητα!», εξομολογήθηκε, στην εκπομπή «ΦΜ Live», η Μαριάννα Τουμασάτου.

Άφωνοι έμειναν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου με την αποκάλυψη της ηθοποιού, η οποία συνέχισε: «με βρήκε μία κοπελίτσα που είδε το συμβάν. Ήταν σε έναν ερημικό δρόμο και εγώ ήμουν αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο. Στην αρχή είχα τις αισθήσεις μου. Τις πρώτες που μάζεψα τις κατάλαβα, τις υπόλοιπες, όχι... Αυτός ερχόταν να με κλείσει από δεξιά, του είπα κι εγώ την… ευγένεια που μου ήρθε στο μυαλό, μου απάντησε την ά��λη ευγένεια κι εγώ έκανα το κλασικό και κατέβηκα».

Η Μαριάννα έκανε μήνυση κατ’ αγνώστου, ενώ, όπως παραδέχθηκε, είναι λίγο οξύθυμη στο δρόμο. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να ανέβει σε νταλίκα με την οποία τράκαρε, για να δει τα στοιχεία του οδηγού τα οποία εκείνος δεν της έδινε!

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός!