«Βροχή» από επικριτικά σχόλια προκάλεσε ένας από τους ιερείς που κήδεψαν τον πατέρα της Πάολα, ο οποίος, όπως έχει γράψει το star.gr, «ανέβασε» στα social media βίντεο και φωτογραφίες από την κηδεία και το θρήνο της οικογένειας!

Το υλικό από το τελευταίο «αντίο» στον 55χρονο Αλέξανδρο Καραμήτσιο, που «έφυγε» από καρκίνο το πρωί της Κυριακής, διαγράφθηκε μετά τις έντονες αντιδράσεις, ενώ ο ιερέας απέδωσε την ενέργεια του στο ότι ήθελε να μοιραστεί τη συγκίνησή του, καθώς είναι φίλος της οικογένειας.

«Ο πατέρας της ήταν φίλος μου! Την Πάολα εγώ την πάντρεψα, το παιδί της εγώ το βάφτισα. Τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά, είναι ενορίτες μου», είπε, στην εκπομπή «Τatiana Live», ο παπάς.

Όπως τόνισε ο ίδιος, το βίντεο και οι φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν την ώρα της κηδείας, αλλά την ώρα του θρήνου στο μνήμα. «Την ώρα που μοιρολογούσαν τα έβγαλα. Και από συγκίνηση τα ανέβασα στο Facebook για να εκφράσω το πόσο συγκινήθηκα στην κηδεία του φίλου μου».

«Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο για να κατεβάσω τις φωτογραφίες. Από μόνος μου τις κατέβασα γιατί στεναχωρήθηκα από τα αρνητικά σχόλια. Εγώ δεν τις ανέβασα με κακή πρόθεση», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ιερέας