​Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο… πρώην της επέλεξε για να διασκεδάσει Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία, μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιό του στα social media!

Πριν από περίπου επτά χρόνια έζησαν έναν «φλογερό» έρωτα ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, οι οποίοι φαίνεται πως διατηρούν άψογες σχέσεις, παρά το χωρισμό τους και το ότι έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

0056_PALEOLOGOY_PARIOS_2522008 (1) (1024x724).jpg

«Η φωνή! Γιάννης Πάριος», έγραψε, την Κυριακή, η Αλεξάνδρα στο Instagram, «ανεβάζοντας» βίντεο με τον τραγουδιστή στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Ιερά Οδός», όπου εμφανίζεται μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη.

ωφδ.jpg

Ο «τροβαδούρος του έρωτα» και η ταλαντούχα ηθοποιός δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους, ούτε και την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, παρά το ότι μετά το χωρισμό τους η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρόγιαννη (από τον οποίο πήρε διαζύγιο πριν από αρκετούς μήνες), δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει τον Γιάννη.

9229_PARIOS_PALEOLOGOY_29122008 (1024x713).jpg

«Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας πολύ σπουδαίος και αγαπημένος άνθρωπος! Επειδή δεν είσαι μαζί με κάποιον άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη», δήλωσε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή «Το Πρωινό», πριν από λίγους μήνες, η Αλεξάνδρα.

Δείτε το βίντεο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον Γιάννη Πάριο στη σκηνή