Πατέρας για τέταρτη φορά θα γίνει ο Νεκτάριος Σφυράκης καθώς η σύζυγός του, Στέλλα, είναι ξανά έγκυος και αυτή τη φορά μάλιστα χωρίς εξωσωματική!

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, τον περασμένο Αύγουστο, απέκ��ησε δίδυμα από την ίδια εξωσωματική που είχε γεννηθεί και ο τρίχρονος γιος του, Μανώλης, το 2012.

sfyr3.jpg
Σε λίγους μήνες ο Νεκάτριος και η Στέλλα θα γίνουν και πάλι γονείς και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται. Σύμφωνα με τα πρώτα υπερηχογραφήματα το μωράκι είναι αγόρι και υπολογίζεται να έρθει στον κόσμο μέσα στον Ιούλιο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο People για το baby boom λέγοντας: «Μετά την έλευση των διδύμων, είχαμε αφοσιωθεί στα μωρά μας και δεν υπήρχε στο μυαλό μας κάτι άλλο. Είχαμε αποτοξινωθεί από το άγχος της εγκυμοσύνης και ήμασταν χαλαροί και χαρούμενοι. Τολμώ να πω πως η όμορφη οικογένεια που αποκτήσαμε μας έφερε γούρι και τύχη» ανέφερε γελώντας o Nεκτάριος, ενώ εξήγησε πώς έμαθαν για την εγκυμοσύνη της Στέλλας.

«Είχε καθυστέρηση. Στην αρχή δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία, διότι είναι κάτι σύνηθες στον οργανισμό της. Οι μέρες, όμως, περνούσαν και της είπα “Βάζεις στοίχημα ένα καλό δείπνο σε κινέζικο ότι είσαι έγκυος;”. Εκείνη μου έλεγε πως αποκλείεται. Ύστερα από δέκα μέρες καθυστέρησης, πήρε ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό. Και πάλι, όμως, είχε ενδοιασμούς, διότι το τεστ που είχε κάνει αρχικά για τα δίδυμα ήταν αρνητικό. Κάπως έτσι αποφασίσαμε να κάνου��ε μια Β-χοριακή εξέταση στο γυναικολόγο της, τον Κώστα Πάντο, όπου το αποτέλεσμα βγήκε θετικό».

Όσο για το πώς αντέδρασαν στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης; «Μόλις μας το ανακοίνωσε ο γιατρός, η Στέλλα πήγε να λιποθυμήσει. Αυτό που συνέβη στη ζωή μας είναι ένα μεγάλο θαύμα, γιατί ανακαλύπτω πως το σχέδιο του Θεού είναι τεράστιο και έχει εκπλήξεις. Στα τρία παιδιά, το ένα δώρο» είπε χαριτολογώντας ο Νεκτάριος.

Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της Στέλλας θέλει προσοχή και, όπως είπε ο τραγουδιστής, τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι. «Έχω αναλάβει όλο το νοικοκυριό του σπιτιού. Ευτυχώς, τρεις φορές την εβδομάδα έχουμε μια γυναίκα που μας βοηθάει. Βέβαια, κάνω αυτό που οφείλει να κάνει κάθε πατέρας».